Yat Tutkunu Denizcileri Bir Araya Getiren Nikah - Son Dakika
Güncel

Yat Tutkunu Denizcileri Bir Araya Getiren Nikah

Yat Tutkunu Denizcileri Bir Araya Getiren Nikah

Bodrum'da bu yıl 27'ncisi yapılan Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmaları, denizci bir çiftin evlilik törenine de sahne oldu.

21.10.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da bu yıl 27'ncisi yapılan Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmaları, denizci bir çiftin evlilik törenine de sahne oldu. Yüzlerce denizcinin önünde gemide kıyılan nikahta, genç çift bir ömür mutluluğa "Evet" dedi.

Bodrum Era Yat kulübü ve Bodrum Belediyesi'nin organizasyonunda, Palmarina Bodrum'un ana sponsorluğunda geçen pazartesi günü başlayan Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmaları, bir çiftin en mutlu günlerinden birine ev sahipliği yaptı. Dünkü Bodrum- Gümüşlük etabının ardından yatlar, Gümüşlük Koyu'na demirledi. Akşam Gümüşlük Limanı'na inen yüzlerce gemici ve yat tutkunu; yelken ve yat eğitmeni 41 yaşındaki Atilla Tamdemir ile fotoğraf sanatçısı Seda Ozten'in evlilik törenine katıldı. İlk etabın birincisi STS Bodrum Okul Gemisi'nde düzenlenen törende nikahı, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ kıydı. Gelinin şahitliğini Kaptan Yücel Köyağası, damadın şahitliğini organizasyonun Onursal Başkanı Erman Aras yaptı. Deniz tutkunu çiftin nikahında, tekneler kornalarını yeni evliler için çaldı.

En mutlu günlerinden birini yaşayan damat Tamdemir, "Seda 15 yıllık arkadaşım. Mavi yolculukta birbirimize aşık olduk evlenme kararı aldık. Bu yıl hem yarışıyoruz hem de balayı yapacağız" dedi.

GELENEKSEL HALE GETİRİLECEK

Yarışların Onursal Başkanı Erman Aras, "27 yılı geride bıraktığımız yarışmalarımızda ilk kez bir çifti evlendirdik. Önümüzdeki yıldan itibaren bunu geleneksel hale getirerek önceden duyurusunu yaparak mavi yolculuk ve deniz tutkunu olanlar için evlenme turu ve toplu nikah töreni düzenleyeceğiz" dedi.

Yarışmalara bugün 20 millik TAV Passport Gümüşlük- Leros (Yunanistan) etabıyla devam edilecek. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yat Tutkunu Denizcileri Bir Araya Getiren Nikah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement