Yatağanlı 2 Sporcu, Ormanspor İçin Ter Dökecek - Son Dakika
Yerel

Yatağanlı 2 Sporcu, Ormanspor İçin Ter Dökecek

Yatağanlı 2 Sporcu, Ormanspor İçin Ter Dökecek

Yatağanspor Basketbol Takımı altyapısında oynayan iki sporcu, Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde oynayan Muğla Ormanspor altyapısına transfer oldu.

18.12.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yatağan spor Basketbol Takımı altyapısında oynayan iki sporcu, Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi'nde oynayan Muğla Ormanspor altyapısına transfer oldu.

Yatağanspor Basketbol Takımı altyapısında çıktıkları maçlarda gösterdikleri başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Berk Bozkurt(15) ve İbrahim Kutay Tayıp(15), yapılan anlaşma sonucunda, Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi'nde oynayan Muğla Ormanspor altyapısına transfer oldu.

Transferin gerçekleşmesi nedeniyle Yatağanspor Kulübü Başkanı olan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık'ın makamında imza töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene, Yatağanspor Genel Kaptanı Yaşat Karain, Basketbol Takımı Antrenörü Levent Özkan ve sporcular katıldı.

İki sporcunun ilişiksiz belgesini imzalayan kulüp başkanı Hasan Haşmet Işık, iki sporcunun da Yatağan'ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirterek, bundan sonraki spor yaşamlarına başarılar diledi.

Antrenör Özkan ise, Bozkurt ve Tayıp'ın, başarılı performanslarından dolayı daha önce il karmasına seçildiğini, birçok takımın bu sporcuları takımlarına katmak için uğraş verdiğini ve tarafların anlaşması üzerine iki sporcunun Muğla Ormanspor'a transferlerinin gerçekleştiğini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yatağanlı 2 Sporcu, Ormanspor İçin Ter Dökecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement