Yatağanlılar Kansere Karşı Bilinçlendirildi - Son Dakika
Yerel

Yatağanlılar Kansere Karşı Bilinçlendirildi

Yatağanlılar Kansere Karşı Bilinçlendirildi

Yatağan Belediyesi ve Acıbadem Bodrum Hastanesi işbirliğiyle Yatağan’da düzenlenen seminerde, uzmanlar tarafından kanser hastalığı ve tedavi yöntemleri anlatıldı.

17.05.2016 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yatağan Belediyesi ve Acıbadem Bodrum Hastanesi işbirliğiyle Yatağan'da düzenlenen seminerde, uzmanlar tarafından kanser hastalığı ve tedavi yöntemleri anlatıldı.

Yatağan Belediyesi ve Acıbadem Bodrum Hastanesi işbirliğinde Yatağan ilçesinde yürütülen sağlıkta bilinçlenme etkinlikleri devam ediyor.

Bugüne kadar çeşitli sağlık sorunlarıyla ilgili seminerlerin düzenlendiği ilçede, bu kez kanser hastalıkları ve tedavi yöntemleri konulu seminer düzenlendi.

Yatağan Belediyesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde, Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Yrd. Doç. Dr. Hilmi Ege, Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. İlker Tosun, Nükleer Tıp Uzmanı Dr. Mustafa Erkan Altınyay, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ümit Özbek ve Onkoloji Merkezi Koordinatör Hemşiresi Hasan Kahraman tarafından kanser hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Seminerde konuşan Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz, sağlığın önemine dikkati geçerek, belediye olarak halkın sağlığını düşündüklerini söyledi.

Oğuz, halkı sağlık konusunda bilinçlendirmek için bugüne kadar prostat, meme kanseri, tüp bebek, uyuşturucu madde ve tansiyon gibi konularda seminer düzenlenmesini sağladıklarını aktararak, benzer çalışmaların devam edeceğini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yatağanlılar Kansere Karşı Bilinçlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement