Yatak Odasında 26 Kilo Eroinle Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Yatak Odasında 26 Kilo Eroinle Yakalandı

Yatak Odasında 26 Kilo Eroinle Yakalandı

Narkotik polisinin Bahçelievler’de düzenlediği operasyonda bir evin yatak odasında bavulların içinde 25 kilo 900 gram eroin ele geçirildi.

30.05.2014 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olayla ilgili gözaltına alınan kadın şüpheli, uyuşturucunun yatak odasına nasıl girdiğini bilmediğini söyledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından 28 Mayıs 2014 tarihinde Bahçelievler Zafer Mahallesi Samanyolu Sokak’ta belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda evin yatak odasında 2 bavul içerisinde 51 paket halinde 25 kilo 900 gram eroin ele geçirildi. Adreste yapılan aramalarda üzerinde “Packtech Impusce Sealer’’ ibaresi bulunan mavi renkli vakum makinesi ile uyuşturucu madde paketlemesinde kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda şeffaf naylon poşet ele geçirildi. Olayla ilgili tekstil işçisi N.G.’nin firar ettiği öğrenilirken, eşi B.G. ise gözaltına alındı.

Yapılan uyuşturucu operasyonu polis kamerasına da yansıdı. Görüntülerde yatak odasında yapılan aramalar, bavul içerisinde ele geçirilen uyuşturucular görülüyor.Öte yandan gözaltına alınan B.G. isimli kadının emniyetteki sorgusunda söz konusu uyuşturucu bavullarının yatak odalarına nasıl girdiğini bilmediğini ve kocasının da böyle bir şey yapmayacağını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen B.G.’nin serbest bırakıldığı belirtildi.

İLYAS KAÇAR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • merve: kadın dediğin evinde ne olduğunu bilir .. 0 0 Yanıtla

Advertisement