Yatırım Sırası Sarız'da - Son Dakika
Yerel

Yatırım Sırası Sarız'da

Yatırım Sırası Sarız\'da

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız’da düzenlenecek toplu açılış ve temel atma töreni ile başta Kadın ve Gençlik Merkezi olmak üzere bir dizi yatırımın temeli atılacak, yapımı tamamlanan yol ve camilerin açılışı yapılacak.

07.05.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız'da düzenlenecek toplu açılış ve temel atma töreni ile başta Kadın ve Gençlik Merkezi olmak üzere bir dizi yatırımın temeli atılacak, yapımı tamamlanan yol ve camilerin açılışı yapılacak.

9 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'de Sarız ilçe merkezinde düzenlenecek olan törenle Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeline ilk harç konulacak. Program kapsamında ayrıca Gerdek Mağara ve Çavdar Mahalleleri ile Şarlak Mezrası içme suyu şebekesinin ve Sarız Merkez, Kırkısrak, Kuşçu ve Damızlık Mahalleleri mini futbol sahalarının yapımına başlanacak. Bunların yanısıra Yeni Mahalle'de yaptırılacak olan parkın da temeli atılacak.

Törende ayrıca Sarız-Kuşçu ve Tekneli-Cesurlar Mahalleleri arası yol açılışı ile Damızlık ve Merkez camilerinin açılışı gerçekleştirilecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yatırım Sırası Sarız'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement