Yaü'den Dgs'de Başarılı Olan Öğrencilere Program - Son Dakika
Yerel

Yaü'den Dgs'de Başarılı Olan Öğrencilere Program

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu tarafından Dikey Geçiş Sınavı'nda (DGS) başarılı olan 24 öğrenci için program düzenlendi.

07.10.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu tarafından Dikey Geçiş Sınavı'nda (DGS) başarılı olan 24 öğrenci için program düzenlendi.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı'ndan mezun olan ve DGS ile fakültelere yerleştirilen öğrenciler için okulda yapılan törene, Rektör Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Çınarcık Meslek Yüksekokulunun kurucu müdürü ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Tan, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Yeşilay ile öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Eruslu, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin öğretim görevlilerinin gayretlerine pozitif yönde cevap verdiğini söyledi.

Yalova Üniversitesinin başarısının her gecen gün artığını vurgulayan Eruslu, "Ama bir başarı varsa her bireyin gayretlerinin bileşkesidir bu başarı. Ben buradaki başarıyı sizlerin üstün gayretleriniz sonucunda oluştuğuna inanıyorum. Muhakkak ki, öğretim üyesi olan arkadaşlarımız ve müdürümüz size bu fırsatı hazırladı. Ancak fırsatlar insanın önünde akan nehir gibidir. Elini uzatan alır, uzatmayan bakar kalır. Onun için sizlere tavsiyem önünüzdeki bu ışıkları iyi takip edin ve hayattan büyük paylar alın" diye konuştu.

DGS'de başarılı olan öğrencilerden Kubilay Çakıcı da çoğu üniversitede gösterilmeyen ilgi ve yakınlığın burada gösterildiğini söyledi. Hocalara gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür eden Çakıcı, yeni okulunda daha başarılı olmaya çalışacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaü'den Dgs'de Başarılı Olan Öğrencilere Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement