Yavilioğlu'ndan Sisi ve Esed Yorumu - Son Dakika
Yerel

Yavilioğlu'ndan Sisi ve Esed Yorumu

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu twitter'de yaptığı Türkiye'nin dış politikası hakkındaki yorumunda "Şu hale bakın! Esed desteklenmediği ve Mısır'da darbecilerin yanında olunmadığı için dış politikamız eleştiriliyor."

25.08.2013 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu twitter'de yaptığı Türkiye'nin dış politikası hakkındaki yorumunda "Şu hale bakın! Esed desteklenmediği ve Mısır'da darbecilerin yanında olunmadığı için dış politikamız eleştiriliyor. Eğer Türkiye Darbeci Sisi'ye ses çıkarmamış ve Esed'i de hoş görmüş olsaydı, hem içerdekiler hem de dışarıdakiler Erdoğan'ı alkışlarlardı." ifadelerine yer verdi.

Yavilioğlu şunları kaydetti: "Şu hale bakın! Esed desteklenmediği ve Mısır'da darbecilerin yanında olunmadığı için dış politikamız eleştiriliyor. Eğer Türkiye Darbeci Sisi'ye ses çıkarmamış ve Esed'i de hoş görmüş olsaydı, hem içerdekiler hem de dışarıdakiler Erdoğan'ı alkışlarlardı.

Eskiden olsaydı, hiç şüpheniz olmasın, Türkiye gücün yanında yer alır, Mursi'yi ve Mazlum Suriye halkını kınar, ödevini yapardı. Sisi'yi ve Esed'i alkışlamak alçaklıktır. Yalnız kalsak dahi mazlumu destekleyeceğiz. Güçlünün değil, haklının yanında olacağız. Mazlumun, haklının yanında olmak bedel ister. Adil bir Vicdanın dışında hiçbir güç bunu yapamaz. ve adalet asla yalnız değildir. " - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavilioğlu'ndan Sisi ve Esed Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement