Yavuz Bingöl Eski Eşinin Sert Sözlerine Cevap Verdi - Son Dakika
Magazin

Yavuz Bingöl Eski Eşinin Sert Sözlerine Cevap Verdi

Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman'ın kendisinden sonra yeni ilişkiye başlamasının zor olduğu yorumuna "Kadınlar hep haklıdır" diyerek yanıt verdi.

01.06.2016 09:31  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öykü Gürman ile Yavuz Bingöl'ün 9 ay süren evliliği önceki ay Beykoz Adliyesi'nde tek celsede anlaşmalı olarak bitmişti. Boşandıktan sonra Barcelona'ya tatile giden Öykü Gürman geçen günlerde Beşiktaş Çarşı'da bir tiyatro oyunu çıkışında görüntülenmişti.

"BAZI ALIŞKANLIKLARINI DEĞİŞTİREMEDİM" DEMİŞTİ

Güzel şarkıcı, 9 ay süren evliliği hakında sessizliğini ilk kez bozmuştu.Öykü Gürman'ın röportaj sırasında eski eşi Yavuz Bingöl için söylediği "Bazı alışkanlıklarını değiştiremedim" sözü ise özellikle dikkat çekmişti. Güzel şarkıcı, Yavuz Bingöl'ün basına da yansıyan kumar görüntülerini mi kastettiği sorusuna ise kaçamak bir yanıt vermişti.

EVLİLİĞE SICAK BAKIYOR

Yeniden evliliğe sıcak baktığını da belirten Gürman, eski eşi Yavuz Bingöl'ün kendisinden sonra yeni bir ilişkiye başlamasının ise zor olduğunu söylemişti.

YAVUZ BİNGÖL İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Öykü Gürman'ın çarşamba akşamı yaptığı bu röportajın ardından birkaç gün sonra Yavuz Bingöl Cihangir'de görüntülendi.

ANLAYIŞLA KARŞILIYOR

Bingöl, eski eşi Öykü Gürman'ın "Evlendikten sonra bazı şeylerin değişeceğine inanıyorsunuz. Öğrendim ki ne olursa olsun kimseyi değiştiremiyorsunuz. Herkesin hayata karşı duruşu var. Dolayısıyla iki kişi birbirinin beklentisine cevap vermeyince evlilik yürümüyor. Ben Yavuz Bey'in vereceği sözleri tutacağına inanarak bir evlilik yaptım. Beklentilerim yerine gelmedi. Her şey dengi dengine, biz denk olamadığımız için son buldu evliliğimiz" sözlerini anlayışla karşıladığını belirtti.

"KADINLAR HEP HAKLIDIR"

Yavuz Bingöl, yeni dizisi 'Sevda Kuşun Kanadında'nın iyi gittiğini söyledi Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Öykü Gürman'ın söylediği sözlere "Öykü Hanım benim canımdır. Başımın üstünde yeri vardır. Kadınlar hep haklıdır" diyerek yanıt verdi.

Yavuz Bingöl Eski Eşinin Sert Sözlerine Cevap Verdi
Kaynak: TelevizyonGazetesi.com

Son Dakika Magazin Yavuz Bingöl Eski Eşinin Sert Sözlerine Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement