Yavuzeli Belediyesi'nden İftar ve Şenlik - Son Dakika
Yerel

Yavuzeli Belediyesi'nden İftar ve Şenlik

Yavuzeli Belediyesi\'nden İftar ve Şenlik

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine Yavuzeli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Geleneksel Ramazan Şenlikleri” programı damgasını vurdu.

04.07.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen iftar yemeğine Yavuzeli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Geleneksel Ramazan Şenlikleri" programı damgasını vurdu.

Ev sahipliğini Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu'nun yaptığı iftar yemeğine geniş katılım oldu. İftar yemeği öncesi Hasan Alaparmak Cami İmamı Hasan Korkmaz, Merkez Camii İmamı İlyas Yılmaz tarafından Kuranı Kerim okunup ilahiler söylendi. İftar sonrası konuşma yapan Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu şunları söyledi:

"Yavuzelili hemşerilerim özellikle 11 Ayın Sultanı olan Ramazan ayınızı kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepiniz hoş geldiniz hepinize teşekkür ediyorum. Bu mübarek ayda, bu mübarek günlerde, toplumumuzun bir araya gelmesini, dayanışma ve kaynaşmasını, birlik beraberliğin sağlanması açısından bu tür programları düzenlemiş bulunmaktayız. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederim"

İftar yemeğinin ardından Yavuzeli Belediye Başkanlığı katkılarıyla Belediye binası önünde düzenlenen Ramazan etkinliği başladı. Programda ünlü ilahi sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ve Murat Gündoğdu ile beraber Semazen gösterisi, şiirler, naatler, ilahiler, sohbetler ile dolu dolu geçen program gece geç saatlere kadar sürdü.

Program sonunda Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Değerli hemşerilerim Ramazan şenlikleri çerçevesinde dinletileriyle ve yorumu ile Türkiye'de halkımızın gönlünde taht kuran Kanal 7 televizyonunda program yapan Ömer Döngeloğlu hocamızı inşallah Yavuzeli ilçemize getireceğiz ve sizlerle buluşturacağız. Bunu buradan sizlere müjdeliyorum. Ayın 15 ve 16'sına planlıyoruz inşallah. Daha sonra sizlere tam tarihini bildireceğim, İnşallah hepinizi yine burada Belediye binası önünde Ömer Döngeloğlu hocamızla beraber sizleri de bekliyoruz. O zamana kadar da Ömer Döngeloğlu hocamıza sormak istediğiniz sorular varsa şimdiden hazırlayın. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Konuşmanın ardından, ilahi okuyan Ahmet Kemal Bacak ve Murat Gündoğdu'ya, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu tarafından "Fahri Hemşehrilik Beratı" verildi. Ahmet Kemal Bacak ve Murat Gündoğdu Belediye Başkanı Sakaroğlu'nun isteği üzerine "Gül Ahmedim" adlı ilahiyi seslendirdiler. Söylemiş olduğu birbirinden güzel ilahiler, dinleyiciler tarafından sık sık alkış alırken, diğer taraftan duygulu anlar yaşandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Yavuzeli Belediye Başkanlığı tarafından birlikte düzenlenen iftar yemeğine, Yavuzeli Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, Yavuzeli Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bağcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yavuzeli İlçe Emniyet Amiri Muhsin Türkoğlu, ilçe Müftüsü Abdullah Yıldırım, Daire Amirleri ve yaklaşık bin 500 vatandaş katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuzeli Belediyesi'nden İftar ve Şenlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement