Yavuzeli Büyükşehir'in İftarında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Yavuzeli Büyükşehir'in İftarında Buluştu

Yavuzeli Büyükşehir\'in İftarında Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar sofraları bu kez Yavuzeli'ndeki vatandaşları bir araya getirdi.

27.06.2016 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Geleneksel Ramazan Etkinlikleri" kapsamında düzenlenen iftar programı Şehit İbrahim Solak İlkokulu'nun bahçesinde okunan Mevlit-i Şerif ile başladı.

İftar programında Yavuzeli'ndeki hizmetleri kısaca hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, havaların iyice ısınması ile o eski ramazanları tekrar hatırladığını söyledi. Çocukluğunda havaların çok sıcak olduğunu ve başına koyduğu buz ile serinlemeye çalıştığını aktaran Şahin, "Ramazan ayı birleştirici, gönülleri sıkı tutmak ve birleşmek lazım. Bu dünya bir sınav yeridir asıl olan diğer taraftaki sınavı geçebilmektir" dedi.

Ramazan ayının doğruyu yanlıştan ayırmanın önemli olduğu bir süreç olduğunu ifade eden Şahin, bu mübarek ayda yetim, engelli, şehit, gazi demeden kimseye ayrım yapmadıklarını belirten Şahin, özellikle ramazan ayında daha yakın olmak istediklerini kaydetti.

Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, rahmet ayı olan ramazanda güzel işlerin yapıldığını, özel idarelerin kapanmasıyla birlikte bu görevi devir alan büyükşehirlerin aynı hizmetleri gerçekleştirdiğini kaydetti.

Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu da, "Gerçekten bu tür toplu programları çok önemsiyoruz. Bugün bu sofrada zenginiyle, fakiriyle, Türküyle, Kürdiyle Sünni'siyle, Alevi'siyle, aynı sofrayı paylaşıyoruz. Bu tür organizasyonların toplumun birlik ve beraberliğine katkı sunduğunu düşünüyoruz. Bu anlayışla da bu tür programları daha geleneksel hale getirip özellikle kendi görev alanımız içerisindeki Yavuzeli'nde yeni mahalle olan köylerimizde de bu tür organizasyonları yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

İftar yemeğine Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özköçeci, Yavuzeli Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Yavuzeli İlçe Emniyet Amiri Murat Metin Odabaşı, ilçe Müftüsü Abdullah Yıldırım, Yavuzeli Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bağcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri ile yaklaşık bin 400 vatandaş katıldı.

İftar öncesi Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu'nu makamında ziyaret eden Şahin, burada Sakar'dan ilçenin durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yavuzeli Büyükşehir'in İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement