Yavuzeli İlçesi Büyükşehir'in Ramazan Etkinliğini Beğendi - Son Dakika
Yerel

Yavuzeli İlçesi Büyükşehir'in Ramazan Etkinliğini Beğendi

Yavuzeli İlçesi Büyükşehir\'in Ramazan Etkinliğini Beğendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Ramazan Etkinlikleri’nin ilçelerdeki ayağı tüm hızı ile devam ediyor.

12.07.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Ramazan Etkinlikleri'nin ilçelerdeki ayağı tüm hızı ile devam ediyor.

Daha önceki Nizip ve İslahiye'deki vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlerinin bugünkü durağı Yavuzeli oldu. Ramazan ayının atmosferini bu kez Yavuzeli halkına yaşatan Büyükşehir Belediyesi, etkinlik çerçevesinde Türk Tasavvuf Müziği Konseri, Ruhnevaz Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Hacivat-Karagöz gölge oyunlarıyla vatandaşlar keyifli bir Ramazan gecesi yaşadı. Yavuzeli İlçe Belediyesi önünde gerçekleşen etkinliğe vatandaşların büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Ruhnevaz Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Türk Tasavvuf Müziği Konseri, sema gösterileri ile manevi bir atmosfer yaşayan Yavuzeli halkı, yapılan etkinliklerden memnun olduklarını dile getirdiler. Diğer yandan Hacivat-Karagöz ile orta oyunu gösterilerini izleyen çocuklar alanda Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan elma şekerini alabilmek için birbirleri ile yarıştılar. Sema gösterilerinde küçük semazenin gösterileri izleyiciler tarafından beğeni ile karşılandı. Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi tarafından camide verilen iftar yemeğine Yavuzelili vatandaşların büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

Program sonrası Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirdikleri etkinlik için teşekkür etti. Sakaroğlu, Ramazan etkinliğine katkılarından dolayı Ruhnevaz Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Türk Tasavvuf Müziği ekiplerini kutlayarak guruplara birer plaket verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuzeli İlçesi Büyükşehir'in Ramazan Etkinliğini Beğendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement