Yavuzlar TOKİ Konutlarında Levha Çalışması - Son Dakika
Yerel

Yavuzlar TOKİ Konutlarında Levha Çalışması

Yavuzlar TOKİ Konutlarında Levha Çalışması

Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı.

23.08.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir'in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları'nda levha çalışması yapıldı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, sonradan bağlanan köy ve mahallelerde ise çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.

Yüreğir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçenin merkez mahallelerinde numarataj çalışmalarını tamamladı. 2009 ve 2011 yıllarında Yüreğir'e bağlanan köylerin mahalleye dönüşmesi ile yeni yerleşim noktalarında başlatılan çalışmalar ise yüzde 80 oranında bitti. Şu anda Camili Mahallesi'nde numaralandırma çalışması yapan ekipler buradaki çalışmaların ardından Yukarıçiçekli, Alihocalı ve Köklüce mahallelerine geçmeyi planlıyor.

Numarataj çalışmalarının bittiği mahallelerde ise levha işlemleri yapan ekipler, son olarak Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ Konutları'nda cadde ve sokakları yeni adres levhalarıyla donattı. Yüreğir'e yeni bağlanan belde ve köylerle birlikte 106 mahalleye ulaştıklarını belirten Başkan Çelikcan, numarataj ve levha çalışmaları ile vatandaşların adrese dayalı işlemlerde aradıkları adreslere daha kolay ulaşacağını, yazışmalarını ve resmi dairelerde yürüttükleri işlerini daha düzgün ve sorunsuz gerçekleştireceğini dile getirdi.

Başkan Çelikcan, "Numarataj çalışmaları ile aynı zamanda ilçeye yeni bağlanan mahallerde ikamet eden vatandaşlarımızın taşınmazları kayıt altına alınacaktır. Hızlı ve doğru hizmet üretilecek. Zaman, emek ve kaynak kaybının önüne geçilecektir. Adrese dayalı tespit ve numaralama ile ilgili diğer kurum ve kuruluşlarla yazışma ve koordinasyonun sağlanması kolaylaşacaktır" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yavuzlar TOKİ Konutlarında Levha Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement