Yaya Geçidindeki Taksi Görenleri Şaşırttı - Son Dakika
3.Sayfa

Yaya Geçidindeki Taksi Görenleri Şaşırttı

Yaya Geçidindeki Taksi Görenleri Şaşırttı

İzmir'in Balçova ilçesinde, yayaların karşıdan karşıya geçtiği bölümü kullanan bir taksi görenleri şaşkına çevirdi.

04.05.2016 13:30  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Balçova Mithatpaşa Caddesi Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi yakınlarında meydana gelen olayda ilerideki kavşaktan dönmeyip yay geçidini kullanan taksi garip bakışlar altında yoluna devam etti.

DARACIK YAYA YOLUNDAN DÖNMEYE ÇALIŞTI

Yeşil ışık yanınca, yayalar bölünmüş yolda karşıdan karşıya geçmek için yaya geçidinden geçmeye başladı. Bu sırada bir taksi yaklaşık 500 metre uzaklıktaki kavşaktan dönmeyerek, bölünmüş yolda yayaların kullandığı daracık yerden dönmeye başladı.

VATANDAŞ CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

Yayalar taksinin kendilerini ezmemesi için güçlükle geri çekilirken taksi şoförü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Bu anlar bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yaya Geçidindeki Taksi Görenleri Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bide burdan bak: İnsanım diye gezinen bi mahlukat daha...İnşallah plakasına ceza yazarlar şöyle okkalı bir şey...Ulan hayvanlar bile bir birine saygı duyuyo bunun yaptığına bak... 1 0 Yanıtla
  • tc: geri zekalılar arabada hasta varmış o yüzden o yolu kullanmış mallar bide bilmeden yorum yazıyorsunuz vay efendim hakkımı helal etmem de falanda filanda aman sen etme hakkını lazım değil senin hakkın senin olsun yobaz 0 0 Yanıtla

Advertisement