Yaygın Eğitim Çalışmalarında Niceliğin Yanında Niteliğe de Önem Verilecek - Son Dakika
Yerel

Yaygın Eğitim Çalışmalarında Niceliğin Yanında Niteliğe de Önem Verilecek

Yaygın Eğitim Çalışmalarında Niceliğin Yanında Niteliğe de Önem Verilecek

Manisa’nın Kula ilçesinde Kenan Evren İlköğretim Okulu Toplantı Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan Başkanlığında İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyon Toplantısı Yapıldı.

27.08.2014 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula ilçesinde Kenan Evren İlköğretim Okulu Toplantı Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan Başkanlığında İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyon Toplantısı Yapıldı. Toplantıya, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Saracalıoğlu, CBÜ Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Mete Kızılkök okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve daire amirleri katıldı.

Toplantıda 2014-2015 eğitim öğretim yılında 1 yıllık süre zarfında yaygın eğitim kurslarının programı yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saracalıoğlu halk eğitim merkezi çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Saracalıoğlu yaptığı konuşmada, "2013-2014 eğitim öğretim yılı içerisinde 250 kurs açılıp 3 bin 758 kişi kurs bitirme belgesi alarak kursları tamamlamış oldu" dedi. Saracalıoğlu, 2015 yılında Halk Eğitim Merkezi olarak ilçe merkezi ve mahallelerinde çeşitli kurslar açacaklarını da sözlerine ekledi.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan Kula ilçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ise, yaygın eğitim çalışmalarında niceliğin yanında niteliğe de önem verilmesi gerektiğini söyleyerek toplantıda katılımcılar ile birlikte önümüzdeki yıl açılacak olan kurslar hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını açıkladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaygın Eğitim Çalışmalarında Niceliğin Yanında Niteliğe de Önem Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement