Yayladağı'nda 1070 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Yayladağı'nda 1070 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi

Yayladağı\'nda 1070 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi

Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde son bir hafta içerisinde toplam 1070 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

24.11.2014 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde son bir hafta içerisinde toplam 1070 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte kaçakçıların yeni gözdesi içki oldu. İçkileri yasa dışı yollarla Türkiye'ye sokmaya çalışan kaçakçılar özellikle de Suriye sınırını kullanırken, güvenlik güçleri de yaptığı çalışmalarla kaçakçılara göz açtırmıyor. Suriye sınırında bulunan Yayladağı İlçesi'nde Yeditepe jandarma Karakolu ekipleri, sınırda yaptıkları arama tarama faaliyetleri sırasında iki ayrı noktada çalıların arasına gizlenmiş 1004 şişe kaçak içki ele geçirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Çamaltı Mahallesi'nde 66 şişe kaçak içki, 23 bin paket kaçak sigara ile 500 parça kıyafet ele geçirdi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Ş.L. hakkında yasal işlem yapıldı. Son bir hafta içerisinde ele geçirilen toplam 1070 şişe gümrük kaçağı içki ile sigara ve kıyafete güvenlik güçlerince el konuldu. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yayladağı'nda 1070 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.


Advertisement