Yaz Futbol Okulları'nda Sertifika Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Yaz Futbol Okulları'nda Sertifika Heyecanı

Yaz Futbol Okulları\'nda Sertifika Heyecanı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü organize ettiği Yaz Futbol Okulları’nda eğitimlerini başarıyla tamamlayan 7-15 yaş arasındaki 4 bin 550 çocuk, sertifikalarını törenle aldı.

18.08.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 3'üncüsünü organize ettiği Yaz Futbol Okulları'nda eğitimlerini başarıyla tamamlayan 7-15 yaş arasındaki 4 bin 550 çocuk, sertifikalarını törenle aldı. Geleceğin yıldız futbolcularına sertifikalarını verip, futbol topu hediye eden Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, "Çocuklarımıza futbol eğitimi verirken, onların spor ahlakıyla donanmış, ailelerine saygılı, vatanının, bayrağının kıymetini bilen bireyler olarak yetişmesini amaçladık" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Dönem Yaz Futbol Okulları'na bu yıl 7-15 yaş arasında 4 bin 550 çocuk kayıt yaptırdı. Türk futbolunun duayenlerinden Tekin İncebaldır koordinatörlüğünde 13 tesiste açılan Futbol Yaz Okulları'nda kursiyerler, 35 yardımcı antrenör nezaretinde eğitim gördü. 2 aylık ücretsiz futbol eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklara sertifikaları törenle verildi.

Geleceğin yıldız futbolcuları büyük heyecan yaşadı

Gündüz Tekin Onay Tesisleri'ndeki törene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ramazan Akyürek, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASFK) Genel Başkanı Ali Gülleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Şube Başkanı Mehmet Sümer ile futbol camiasından değerli isimler ile veliler katıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Bandosu'nun şarkılarla renklendirdiği törende geleceğin yıldız kramponları büyük heyecan yaşadı. Törende konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, 2 ay boyunca futbol eğitimi alan çocuklarının hem bedenen hem de ruhen gelişiminin mükemmel olması için fedakarlıkta sınır tanımayan velileri tebrik etti. Başkan Hüseyin Sözlü'nün her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduğunu vurgulayan Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan ile Yaz Futbol Okulları Koordinatörü Tekin İncebaldır ile bu hizmette emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

"Ahlaklı ve başarılı sporcuların yetişmesini amaçlıyoruz"

Başkan Vekili Akyürek, "Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü bu sportif hizmetin amacı sadece çocuklarımıza futbol eğitimi vermek değildir. Onların spor ahlakıyla donanmış, ailelerinin kıymetini bilen, anne ve babalarına saygılı, vatanının, bayrağının kıymetini bilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Geçmişte Adana'dan yetişen çok değerli futbolcular oldu. Bundan sonra da Adanamızı en iyi şekilde temsil edecek, uluslararası alanda önemli başarılara imza atacak futbolculara sahip olmayı çok istiyoruz. Bu altyapı çalışmalarının bu hedefe ulaşmada önemli katkılar sunacağına inanıyorum" diye konuştu.

Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan ve Yaz Futbol Okulları Koordinatörü Tekin İncebaldır da konuşmalarında verilen sportif hizmetle ilgili bilgiler aktardı. Konuşmaların ardından Başkan Vekili Akyürek, futbol eğitimini başarıyla tamamlayan Yıldız Diner, Deniz Taşkıran ve Beyzanur Arslanhan'ın sertifikalarını verdi, birer futbol topu hediye etti. Törene katılan protokol üyeleri de kursiyerlerin sertifikalarını alkışlar eşliğinde sundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Futbol Okulları'nda Sertifika Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement