Yaz Konserleri İbocan'la Start Aldı - Son Dakika
Yerel

Yaz Konserleri İbocan'la Start Aldı

Yaz Konserleri İbocan\'la Start Aldı

Yenimahalle Belediyesi, her yaştan ve zevkten insana hitap edecek etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

18.08.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi, her yaştan ve zevkten insana hitap edecek etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ağustos ayında peş peşe konserlere imza atacak olan belediye, startı Ankaralı sanatçı İbocan'la verdi.

Şentepe Pazar Yeri'nde gerçekleşen konsere Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, CHP Yenimahalle İçe Başkanı Ali Buçan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konsere yoğun ilgi gösteren Şentepe halkı, alanı saatler öncesinden doldurdu.

Konserde kısa bir konuşma yapan Başkan Yaşar, Yenimahalle halkının birlik beraberlik içerisinde yaşaması, komşuluk bilincinin gelişmesi için etkinlikler gerçekleştirdiklerini kaydederek "Şentepe 5 yılda çok yol aldı. Bu dönemde de yapılan hizmetlerle Şentepe'de yaşamak ayrıcalık olacak" dedi.

İBOCAN'A DEV KORO

Ankara ezgilerinin Şentepe'yi sardığı akşamda Yaşar'a kendisini sevenleriyle buluşturduğu için teşekkür eden İbocan, vatandaşlara unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek dev bir koro oluşturan yüzlerce Yenimahalleli, göbek atarak kurtlarını döktü.

Sıcak yaz akşamında Şentepe'yi şenlendiren sanatçının dillere dolanan ve Ankara düğünlerinin vazgeçilmezi olan "Neyin kafasını yaşıyorsun sen" şarkısında eğlence tavan yaptı. Sanatçıya kaşık dansı şovlarıyla eşlik eden Şentepe Seğmenleri de performansıyla konsere damga vurdu.

Konser öncesinde ise TUBİL Halk Dansları topluluğu Ankara ezgileri eşliğinde muhteşem bir gösteri sundu. Konser kapsamında genç yetenek Ayaşlı Özcan da mini bir konserle eğlencenin startını verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Konserleri İbocan'la Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement