Yaz Kur'an Kursları Arasında Okuma ve Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Yaz Kur'an Kursları Arasında Okuma ve Bilgi Yarışması Düzenlendi

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde açılan yaz Kuran kurslarında bu yıl ilk kez öğrenciler arasında Kuran-ı Kerim Yüzüne Okuma Ezber ve Bilgi yarışması düzenlendi.

30.08.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde açılan yaz Kuran kurslarında bu yıl ilk kez öğrenciler arasında Kuran-ı Kerim Yüzüne Okuma Ezber ve Bilgi yarışması düzenlendi.

Doğanşehir Müftülüğü tarafından düzenlenen ve yaz aylarında Türkiye genelinde camilerde açılan yaz Kuran kursu öğrencilerinin katıldığı kıran kırana geçen Kuran-ı Kerim Yüzüne Okuma Ezber ve Bilgi yarışması yapıldı. Yarışma hakkında bilgiler veren Doğanşehir Müftüsü Hüseyin Bayrak, "Doğanşehir'de yaz Kuran kurslarımızın önemini, kurslarımızı tek tek gezerek gördüm. Her camide çiçekler açmış gibiydi. İlçemizde 57 görevlimiz camilerde kurs vermektedir. Kurslardan bin 117 öğrenci istifade etti. Burada yapacağımız yarışma bir yarışmadan ziyade öğrencilerimiz tanışması mahiyetindedir, bizim gözümüzde herkes birincidir. Her yarışmanın da bir birincisi olması lazım. Çok çalışanın hakkını vermek adına, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Burada birinci olanlara da çeşitli hediyeler vereceğiz" dedi.

Yarışmada birinci olanlara çeyrek altın, ikinci olanlara 100 TL ve üçüncü olanlara ise kol saati hediye edildi. Doğanşehir merkez Çarşı Camii'nde yapılan yarışmaya Doğanşehir kaymakamı Memiş İnan, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir Müftüsü Hüseyin Bayrak, müftülük personeli öğrenci velileri ve cami cemaati katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Kur'an Kursları Arasında Okuma ve Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement