Yaz Kur'an Kursları Camiler Arası Yıldızlar Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Yaz Kur'an Kursları Camiler Arası Yıldızlar Futbol Turnuvası Sona Erdi

Yaz Kur\'an Kursları Camiler Arası Yıldızlar Futbol Turnuvası Sona Erdi

Ardahan’da Kur’an kursları arası düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu belirlendi.

14.08.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da Kur'an kursları arası düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu belirlendi.

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Ardahan Müftülüğünün ortaklaşa yürüttüğü Yaz Kur'an kursları arası futbol turnuvası tamamlandı. 7 Kuran kursu takımının mücadele ettiği ve Ardahan Halil Efendi Sentetik Çim Sahasında gerçekleştirilen Yaz Kur'an kursları arası futbol turnuvası final maçı ile sona erdi. Ardahan Halil Efendi Sentetik Çim Sahasında gerçekleştirilen final maçında Merkez Cami Kur'an kursu ile TOKİ Kur'an Kursu karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen müsabaka berabere tamamlandı. Final grubu maçlarında takımların aldıkları averaj sıralamasına göre Merkez Cami Kur'an kursu şampiyon oldu. TOKİ Kur'an Kursu ikinci, Hacı Mikail Efendi cami Kur'an Kursu ise üçüncü oldu.

Final maçlarının öncesinde konuşan Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bülent Akar, amaçlarının Kuran Kursu'na gelen öğrenciler arasında kaynaşma sağlanması açısından bu turnuvayı organize edildiğini belirtti.

Akar, "Bu sayede öğrenciler kardeşçe oyun oynamayı ve dostça yaşam sürmeyi daha iyi öğreneceklerdir. Biz burada yaz Kur'an Kurslarına ilgiyi artırmak ve öğrencileri spora teşvik etmek maksadıyla bu turnuvayı düzenledik, desteklerinden dolayı başta İl Müftülüğümüz olmak üzere tüm Kuran kursu hocalarına ve öğrencilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Kur'an Kursları Camiler Arası Yıldızlar Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement