Yaz Okulu'na Muhteşem Veda - Son Dakika
Güncel

Yaz Okulu'na Muhteşem Veda

Yaz Okulu\'na Muhteşem Veda

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaz Okulu düzenlenen kapanış töreni ile sona erdi.

09.07.2015 13:40  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Esenler Gençlik Evleri (ESGEV) tarafından gerçekleştirilen Yaz Okulu, düzenlenen kapanış töreni ile sona erdi. Kapanış töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Dörtyol Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Polat, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yılsonu gösterileri vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü. Öğrenciler, gördükleri eğitimi sahnede sergileme fırsatı bulurken, aileler çocuklarının bu başarılarından dolayı büyük heyecan ve gurur duydular.

DERECEYE GİRENLERE BİSİKLET

ESGEV öğrencilerinden Enes Yancı'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, şiir dinletisi ile devam etti. Daha sonra sırasıyla öğrenciler; tiyatro, Ramazan manileri ve Naat dinletisi, hadis yarışması finali ile spor gösterisi gerçekleştirdi. Programın sonunda üç yüzden fazla ESGEV öğrencisinin katıldığı hadis yarışmasında başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi. Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı öğrencileri tebrik etti ve birer bisikletle ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Okulu'na Muhteşem Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement