Yaz Spor Okulları Açıldı - Son Dakika
Spor

Yaz Spor Okulları Açıldı

Yaz Spor Okulları Açıldı

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımı ile açıldı.

27.06.2014 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un katılımı ile açıldı.

Kurtuluş Yolu Tütün İskelesi'nde gerçekleştirilen açılış törenine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Barosu Başkanı Avukat Necat Anıl, 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı ve çok sayıda sporcu katıldı.

Törende konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Samsun'un her bölgesinde böylesine hizmetlerini sunuyor olmasından son derece memnuniyet duyuyoruz. Bu anlamda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, ondan önce bu görevi yürüten Sayın Suat Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Samsun spor alt yapısı itibariyle birçok önemli tesise sahip oldu ve birçok yerlerin inşaatı başladı ve devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de yeni yatırımlarla bunlar daha farklı duruma gelecek. Samsun spor tesisi ve sporcu sayısı bakımından önemli sayılara ulaştı. 320 kulübümüz var. Türkiye liglerinde mücadelede eden 43 kulübümüzün dışında, lisanslı sporcu sayımız 60 bini aştı. Sporcu kartı sayısı yaklaşık 5 bine ulaştı ve milli sporcumuz 115'e ulaştı. Temel amacımız Samsun'daki milli sporcu sayısını daha yükseklere taşımak" dedi.

Ardından Vali Hüseyin Aksoy, başta Başpehlivan Fatih Atlı ve çok sayıda sporcuya başarılarından ötürü hediye takdim etti. Hediye takdimi sonrası Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okullarının açılışını silahla havaya ateş ederek yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yaz Spor Okulları Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement