Yaz Spor Okulları Başladı - Son Dakika
Güncel

Yaz Spor Okulları Başladı

Yaz Spor Okulları Başladı

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek Yaz Spor Okulları'na 6 bin kişinin kayıt yaptırdığı açıklandı.

02.07.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Yaz Spor Okulları'nın 30 Haziran Salı günü itibariye eğitimlerine başladığını duyurdu.

Önceki yıllara nazaran yoğun bir katılımın yaşandığı belirtilen Yaz Spor Okulları eğitimleri ile gençlerin spor ile iç içe olmasının amaçlandığı açıklandı.

Gençlerin boş zamanlarını sporla değerlendirmesi gerektiğini belirten Müdür Yıldız, "Gençlerimizin burada eğlenceli vakit geçirmesini istiyoruz. Gençliğin, sporun her branşında sadece sporu değil spor kültürü ile büyümesi açısından önemli olan yaz spor okulları uygulaması önümüzdeki yıllarda da devam edecektir" dedi.

Geçmiş yıllara nazaran Urfa'da sporun her geçen gün geliştiğini dile getiren Yıldız açıklamasında şu sözlerine yer verdi: "Buraya geldiğimizde sporcu sayısı ve tesislerdeki azlıktan çok fazla yakınan bir gençlik ile karşı karşıyaydık. Bizim buradaki amaçlarımızdan birisi gençleri spora adapte edip sporu ileriye taşıyacak bizlerin geleceği olan gençleri spor il buluşturmaktı. Son dört yıl içerisinde tesisleşme sayımızı yüzde 500 arttırarak spor yapmak isteyen herkesin huzurlu bir şekilde spor il iç içe olmasını sağladık. Sporcu sayımız dört yıl öncesine kadar yok diyecek kadar azdı bizde bunun önüne geçmek için her yıl düzenlenen yaz spor okulları etkinliği ile daha fazla spor branşı açarak gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtararak spora yönelmesini sağladık. Şuanda yaz spor okullarına rekor bir katılım gerçekleştiriliyor ve kayıtlarımızda temmuz ayının son gününe kadar devam edecektir. Temel amaçlarımız içerisinde olan gençlerimiz ile birlikte 7 de 70' e herkesi spor ile iç içe yaşamasını sağlamak amacıyla spor tesislerimiz Şanlıurfalı halkımıza 24 saat hizmet vermektedir. Spor yapmak isteyen her kesimi tesislerimize bekliyoruz. Tüm Urfa halkı bu tesislerin sahibidir ve istedikleri zaman gelip diledikleri gibi spor yapabilirler."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yaz Spor Okulları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement