Yaz Tenis Müsabakası - Son Dakika
Yerel

Yaz Tenis Müsabakası

Yaz Tenis Müsabakası

Tenis Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “Küçükler Yıldız ve Gençler Yaz Tenis” müsabakaları gerçekleştirildi.

28.06.2016 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tenis Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan "Küçükler Yıldız ve Gençler Yaz Tenis" müsabakaları gerçekleştirildi.

Tenis Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ferudun Açan, Atlı spor Kulübü Tenis Kortu'nda gerçekleştiren ve 4gün süren müsabakaya toplam 112 sporcunun katıldığını söyledi.

Tenis sporunda sporcu sayısının gün geçtikçe arttığını ifade eden Açan, "Tenisi yediden yetmişe her yaştan insanın ilgi duyduğu spor haline getirdik. Özellikle çocuklar başta olmak üzere gençlerin kortlara ve tenis sporuna ilgisinin her geçen gün artması bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

Müsabakalar sonunda sporculara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ferudun Açan, Turnuva Başhakemi Murat Aslantaş, Seyhan Belediyesi Tenis Antrenörü Azmi Akkoyun, Atlı Spor Kulübü Personeli Tayfun Uçak ve Sporcu Velisi Veli Çakallı tarafından verildi.

Ayrıca müsabakalara katılan tüm sporculardan en centilmen sporcu ödülünü minikler kategorisinde yarışan Hayat Bilgin aldı.

Dereceye giren sporcuların isimleri şu şekilde:

Küçük Kızlar: Sıla Doğan, Elif Naz, Zeynep Karaaslan, Laçin Us

Küçük Erkekler: Mustafa Yenice, Seyit Tekin, Ulaş Öğüt,Mustafa Kılıç

Yıldız Kızlar: İnci Sırtıbaş, Başak Serina Erim, Bahar Bugay,Nilsu Atar

Yıldız Erkekler: Batuhan Duyuluer, Ata kılıç Arslan,Efe Öztürk,Mert Gergin

Genç Kızlar: Ecem Çakallı, Ayşe Ece Açıkbaş, Nefise Arslan,Birsu Atar

Genç Erkekler: Görkem Fahapoğlu, Ada Gezercan, Yiğit Can Pamuk, Rahmi Açan - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Tenis Müsabakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement