Yazar Dilipak Konferansa Katıldı - Son Dakika
Güncel

Yazar Dilipak Konferansa Katıldı

Görüntü Dökümü: Abdurrahman Dilipak'ın konuşması, Abdurrahman Dilipak'ın kitaplarını imzalaması, Yazar Dilipak Kayseri'de konferansa katıldı Araştırmacı Yazar Abdurrahman Dilipak, Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesince düzenlenen konferansa katıldı.

16.01.2016 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü:

Abdurrahman Dilipak'ın konuşması,

Abdurrahman Dilipak'ın kitaplarını imzalaması, Yazar Dilipak Kayseri'de konferansa katıldı

Araştırmacı Yazar Abdurrahman Dilipak, Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesince düzenlenen konferansa katıldı.

Kadir Has Kongre Merkez Erciyes Salonunda gerçekleştirilen "Güncel konular ışığında birliğimiz ve beraberliğimiz" konulu konferansta konuşan Dilipak, birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Son Peygamber Hz. Muhammed'in peygamberliğinin ilk zamanlarında sadece Müslüman olanlarla değil diğer insanlarla da konuştuğunu anlatan Dilipak, "Biz sadece Müslümanlarla müttefik olmayacağız. Biz adaletten, barıştan, hürriyetten yana yeni bir medeniyet inşa ederken bize rahmet olarak gönderilen bir peygamberin önderliğinde yapacağız" dedi.

Dilipak, üstünlüğün ancak takva ile olacağını belirterek, şöyle konuştu:

"İşi ehline vereceksiniz. Yapabilir misiniz? Ehliyet ve liyakat imandan önce gelir diyebilecek misiniz? Eğer bir olmaktan söz ediyorsanız haksızlık kime gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlumdan yana zalime karşı olmayı kabul etmemiz gerekir. İşi ehline vermeyi kabul etmemiz gerekir. Yoksa birlik olmaz. O birlik şeytanın birliğidir."

Konferansın ardından Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, Dilipak'a plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yazar Dilipak Konferansa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement