Yazar İçin Başarı; Doğru Yayıneviyle Çalışmak - Son Dakika
Güncel

Yazar İçin Başarı; Doğru Yayıneviyle Çalışmak

Yazar İçin Başarı; Doğru Yayıneviyle Çalışmak

Astrolog-yazar Nuray Sayarı okuyucularıyla imza gününde buluştu.

25.11.2012 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Astrolog-yazar Nuray Sayarı okuyucularıyla imza gününde buluştu. Sayarı, yazar için başarının sırrının iyi bir yayıneviyle çalışmak olduğunu söyledi.

Astrolog-yazar Nuray Sayarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 31'inci İstanbul Uluslar arası Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla bir araya geldi. Astroloji ve kişisel gelişim alanlarında çeşitli kitaplar yazan Sayar'a kitapseverler büyük ilgi gösterdi.

Astrolog-yazar Nuray Sayarı, okuyucuların ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Herhalde sıradan bir astrolog olmamamdan ötürü. Kişisel gelişim üzerine de çalışmalar yaptığım için. Aslında o yoğunluk onlar kendilerinde bir parçayı görüyorlar bende. Saf ve öz sevgiyi görüyorlar. Ben de hep şuna dua ediyorum. Allah her daim beni sevenlerin sevgisine layık kılsın. Sevginin başarısı bu" diye konuştu.

Destek Yayınları ile kitap yazmaya teşvik edildiğini belirten Sayarı, "Kitap yazmaya sevgili Yelda Cumalıoğlu'yla karar verdim. Bilgi birikimim inanılmazdı. O beni keşfetti. Siz doğruysanız, gerçekten bir birikime sahipseniz en önemlisi yayınevi. Doğru insanlarla çalışıyorsanız akan çağlayanlar gibi size bilgi geliyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yazar İçin Başarı; Doğru Yayıneviyle Çalışmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement