Yazar Tazeoğlu, Sevenleri İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Yazar Tazeoğlu, Sevenleri İle Buluştu

Yazar Tazeoğlu, Sevenleri İle Buluştu

Şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, son kitabı Yaralı'yı piyasaya çıktığı gün, Ada Kitapevi'nin katkılarıyla Urfa'da imzaladı.

24.09.2014 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Aslında yara değildir seni yaralı yapan; o yaranın sende bıraktığı izdir. Ama bazı yaraların izi de yoktur. Çünkü gerçek yaralar, tenin altında kanar." sözleriyle kalplere işleyecek yeni kitabını tamamlayan Kahraman Tazeoğlu, Piazza AVM'de sevenleriyle buluştu.

Ünlü yazardan imza alabilmek için etkinlikten saatlerce önce kuyruğa giren okurları, Kahraman Tazeoğlu'nu alkış yağmuru ile karşıladı. Yoğun bir okuyucu kitlesini görünce mikrofonu alarak kısa bir konuşma yapan Tazeoğlu, Şanlıurfa'yı çok sevdiğini belirterek, "Askerliğimi de burada yaptım. Bu güzel peygamberler diyarının yeri benim için çok farklı" dedi.

"Yaralı"nın ilk imza etkinliğinin Şanlıurfa'da yapılması nedeniyle Piazza AVM yönetimi de Kahraman Tazeoğlu için bir kutlama pastası hazırladı. Pastayı AVM'nin pazarlama yöneticileri ile birlikte kesen Tazeoğlu, bu sürprizden dolayı ilgililere teşekkür etti. Üzerinde "İlk gala" yazısı ile kitabın kapağını taşıyan pasta, daha sonra sırada bekleyen okurlara ikram edildi.

Daha sonra uzun kuyruklar oluşturan tüm okurlarına teşekkür ederek imza etkinliğine geçen Tazeoğlu, ilk imzayı alan okuruna Yaralı'yı yazdığı kalemi armağan etti.

"Seni İçimden Terk Ediyorum", "Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi", "Mavi Ada Mektupları", "Tutsak Mektuplar", "Araz", "Susacak Var", "Mavi Ev", "Beni Susarken Bölme", "Başka", "Eyvallah", "Kayıp Yüzyılın Prensesi", "Bambaşka", "Söz", "Kıyısızlar" ve "Bukre" adlı kitaplarıyla listelerin ilk sıralarına demir atan Kahraman Tazeoğlu'nun "Yaralı"adlı son kitabının da satış rekorları kırması bekleniyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yazar Tazeoğlu, Sevenleri İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement