Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı'nı Ziyaret Etti

Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı\'nı Ziyaret Etti

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı ve Develi’li yazar Gökhan Yıldırım Osmanlı Ocakları Develi ilçe Başkanı Mahmut Kılınç’ı ziyaret etti.

14.07.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı ve Develi'li yazar Gökhan Yıldırım Osmanlı Ocakları Develi ilçe Başkanı Mahmut Kılınç'ı ziyaret etti. Develi'de yapilabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı: "Develi Osmanlı Ocaklarını medyada yakından takip ediyorum, Develinin kültürüne önemli hizmetler yaptığını memnuniyetle görmekteyim,gelecekte daha büyük hizmetler yapacagina gönülden inanıyorum.

Gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünen sivil toplum örgütlerine olan ihtiyacımız her geçen gün artmakta, gençlerimize medeniyet degerlerimizin öğretilmesinde ve benimsetilmesinde Osmanlı Ocakları yeni bir dil kurmalı, genclerimize ulaşılmalı ve tarihimizi sevdirmeli. Bizler Bu topraklara hizmet eden bütün kurumların yanında olduğumuzu belirtir Osmanlı Ocaklarına hayırlı hizmetlerinde başarılar dileriz" diye konuştu.

Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, "Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı bey ve Develimizin yetiştirdiği genç yazarımız Gökhan Yıldırım beye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. El birliği ile Develimiz için güzel projeler üretip Osmanlı ahlakına bürünmüş bir nesil yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Osmanlı Ocakları Develi İlçe Başkanı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement