Yds Cevap Kağıtlarının Yüzde 10'u Erişime Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yds Cevap Kağıtlarının Yüzde 10'u Erişime Açıldı

2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İlkbahar dönemi soru kitapçıkları ile cevap kağıtlarının yüzde 10'u erişime açıldıÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 6 Nisan 2014 tarihinde yapılan 2014-YDS İlkbahar Dönemi Sınavına giren adayların cevap kağıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 18 Nisan 2014 günü saat 15.30'dan itibaren erişime açıldı.

18.04.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İlkbahar dönemi soru kitapçıkları ile cevap kağıtlarının yüzde 10'u erişime açıldı

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 6 Nisan 2014 tarihinde yapılan 2014-YDS İlkbahar Dönemi Sınavına giren adayların cevap kağıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 18 Nisan 2014 günü saat 15.30'dan itibaren erişime açıldı. Adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsüne, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebilecekler.

Sınav sorularının yüzde 10'unu oluşturan ve Temel Soru Kitapçığı adı altında adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulan sorular, adayların bu sorulara verdikleri cevapları da izlemesini ve cevap kağıdı üzerindeki işaretlemelerini kontrol etmelerini sağlamak amacıyla erişime açılacak. Adaylar, sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebilecekler. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebilecekler.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yds Cevap Kağıtlarının Yüzde 10'u Erişime Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement