Yediler Mahallesi İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yediler Mahallesi İftar Sofrasında Buluştu

Yediler Mahallesi İftar Sofrasında Buluştu

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “İftara Bize Bekleriz” adlı mahalle iftarları programının ikincisi Yediler Mahallesi’nde gerçekleşti.

04.07.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen "İftara Bize Bekleriz" adlı mahalle iftarları programının ikincisi Yediler Mahallesi'nde gerçekleşti.

Bozüyük'te bu yıl ilk kez Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalle iftarları Yediler Mahallesi Zafer İlköğretim Okulu'nun bahçesinde devam etti. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen iftar programında mahalle sakinlerine hitaben konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, birlikte iftar yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İlk defa yapılan iftar sofralarında programları bin kişilik olarak organize ettiklerini ifade eden Bakıcı, "Görüyoruz ki bizim sofralarımız çok daha bereketli. Bin değil 2 bin kişilik hazırlığımızı yapsak da bugün yetişmeyeceğini anlamış olduk. Ben buraya kadar gelip de bizlerle birlikte iftar açtığınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ramazan ayının önemine de değinen Bakıcı, "Ramazan birlik, beraberlik ve bütünlük açısından bizim için çok önemli. Kutsal değerlerimizin olduğu en kıymetli aylardan birini yaşıyoruz ve Ramazan ayı içerisindeki bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini de, Allah ömrümüz varsa hep beraber idrak edip, o geceyi ibadetle geçirmeyi nasip etsin. Bu ikinci mahalle iftarımız, Allah nasip ederse bundan sonra 7 mahallemizde daha iftarlarımızı gerçekleştireceğiz. Biz diyoruz ki, hep beraber olalım, birlikte olalım ve bir olalım istiyoruz. Sizlerle iç içe olup her zaman yanınızda olduğumuzu, beraber olduğumuzu, böyle akşamlarda sizlerin sorunları varsa sizlerin yanına gelelim, beraber oturalım konuşalım istiyoruz" diyerek programa katılan herkese teşekkür etti.

Programa, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın eşi Emine Bakıcı ve çocukları ile Belediye Başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve mahalle sakinleri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yediler Mahallesi İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement