Yedisu'da Heyelan - Son Dakika
Güncel

Yedisu'da Heyelan

Yedisu\'da Heyelan

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle, ilçenin çevre il ve ilçelerle bağlantısını sağlayan karayolu 10 saat boyunca ulaşıma kapandı.

19.01.2014 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle, ilçenin çevre il ve ilçelerle bağlantısını sağlayan karayolu 10 saat boyunca ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda karayolu tek şeritli olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Edinilen bilgiye göre Yedisu- Karlıova karayolunda dün akşam saatlerinde heyelan meydana geldi. Yedisu ilçe merkezinden 7 kilometre uzaklıkta bulunan Ekşipınar köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan yoldan dolayı mahsur kalan vatandaşların haber vermesinin ardından bölgeye gelen karayolları ekipleri çalışma başlattı. Ulaşıma kapanan yol 10 saat sonra tek şeritli olarak yeniden trafiğe açılırken, mahsur kalan vatandaşlar yollarına devam etti. Yolda mahsur kalan Yusuf Yılmaz isimli vatandaş, akşam saatlerinde yolda mahsur kaldıklarını ve sabaha karşı yolun tek şeritten ulaşıma açıldığını söyledi.

Heyelan nedeniyle ilçenin çevre il ve ilçelerle bağlantısı kesildiği için vatandaşlar ilçe dışına çıkamadı. Yolun yeniden ulaşıma açılması ile birlikte vatandaşların mağduriyeti giderildi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yedisu'da Heyelan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement