Yeliz Yeşilmen Kadınlar Matinesi Düzenleyip Eşine Oy İstedi - Son Dakika
Güncel

Yeliz Yeşilmen Kadınlar Matinesi Düzenleyip Eşine Oy İstedi

Yeliz Yeşilmen Kadınlar Matinesi Düzenleyip Eşine Oy İstedi

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş'ın eşi Yeliz Yeşilmen, düzenlediği kadınlar matinesinde kocası için oy istedi.

15.02.2014 10:03  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş'ın eşi Yeliz Yeşilmen, kocasına destek için kadınlar matinesi düzenledi. Eşine destek için seçim meydanlarına inen Yeşilmen, seçmenlerden oy istedi.

PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Mono Life Kafeterya'da düzenlenen etkinliğe çok sayıda kadın katıldı. Kadınlar, çalınan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi. Etkinlikte konuşan Yeliz Yeşilmen, kendisinin daha çok kültürel, sanatsal projelerde yer aldığını ifade ederek, "Eşim başkan olduğunda gerekeni fazlasıyla yapacaktır. Bana da bayanları düşünen projeler düşüyor" dedi. Yeşilmen, içinde birçok etkinliği barındıran 'Düşler Ülkesi' isimli projesi hakkında da bilgiler verdi.

BOZKURT İŞARETİ YAPTI

Eşinde sonra konuşan MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ise Çukurova ilçesini kadınların kalesi yapacaklarını ifade etti. Konuşmaların ardından Ali Uğur Akbaş, eşi Yeşilmen ile birlikte kadınlara karanfil dağıttı. MHP'nin simgesi olan 'bozkurt' işareti yapan Yeliz Yeşilmen'in oldukça mutlu olduğu gözlemlenirken, etkinliğe katılan kadınlar, Yeliz Yeşilmen ile bol bol fotoğraf çektirdi.

"KADINLAT MATİNEMİZ DOLDU TAŞTI"

Etkinliğin ardından İHA'ya konuşan Yeliz Yeşilmen, kendisi için çok güzel ve heyecanlı bir seçim dönemi olduğunu kaydetti. Heyecanının gittikçe artığını vurgulayan Yeşilmen, "Çukurovalı bütün bayanlar buradaydı. Kadınlar matinemiz doldu taştı. Nisanın ilk günü inşallah bayramımız olacak diyorum. Biz bunu daha bir coşkuyla kutlayacağız" diye konuştu.

"BEN YA DA O FARK ETMEZ"

Yeşilmen, "Ben hayat arkadaşımı seçtiği bu yolda sonuna kadar destekliyorum. Elimden ne geliyorsa kendimi adarcasına çalışıyorum. Bizim için fark etmiyor. Ben ya da o. Burada ben bayanları ve çocukları düşünen projeler üretmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Çukurova'da yapacakları işlerle sadece Adana değil, tüm Türkiye'nin Ali Uğur Akbaş'ı konuşacağını aktaran Yeliz Yeşilmen, "Herkes aklını, vicdanını kullanarak 30 Mart'ta sandığına sahip çıkacak. Tabii ki de hizmete oy verecek diye düşünüyorum. Bunu da en iyi şekilde Ali Uğur Akbaş hak ediyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeliz Yeşilmen Kadınlar Matinesi Düzenleyip Eşine Oy İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement