Yelken Gezisi Faciayla Bitiyordu - Son Dakika
Güncel

Yelken Gezisi Faciayla Bitiyordu

Yelken Gezisi Faciayla Bitiyordu

İznik Gölü’nde yelkenle açılan 3 kişi, dalgaların etkisi ile boğulma tehlikesi geçirdi.

23.01.2015 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Gölü'nde yelkenle açılan 3 kişi, dalgaların etkisi ile boğulma tehlikesi geçirdi. Şahıslardan biri vatandaşlar tarafından kurtarılırken, 2'si kendi imkanlarıyla gölden çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma İlçe Komutanlığı Kayıkhane tesislerinin 50 metre ilerisinde 3 kişinin sportif amaçlı yelkenli tekneyle İznik gölüne açıldığını ve teknenin batma tehlikesi sonucunda şahısların suya düştüğü ihbarını aldı. Bunun üzerine harekete geçen Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı ekipleri, kıyıdan olayı gören vatandaşlar A.O.S.'yi gölün kıyısına çıkartırken, Y.K. ve S.A.'nın ise kendi imkanlarıyla çıktıkları görüldü. A.O.S., 112 ekipleri tarafından İznik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gencin, yapılan muayenenin ardından hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Rüzgarın etkisi ile gölün 300 metre kadar açıklarına sürüklenen yelken ise, Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı ekipleri tarafından kıyıya çıkartıldı.

Jandarma, olayla alakalı tahkikat başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yelken Gezisi Faciayla Bitiyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Muhalefet partileri popülizmin sonu yok
    14:17 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Muhalefet partileri popülizmin sonu yok

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin vaatlerinde popülizmin sonu olmadığını belirterek, Ankara ve İstanbul'da yapılan vaatlerin büyük bir kısmının gerçekleştirilemediğini söyledi. Tekin, ayrıca seçim sürecindeki adayların tavrını değerlendirerek, memleketin çıkarlarını önemseyenlerin her zaman kazanacağını vurguladı.

  • Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    14:15 Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya'da Muratpaşa Mahallesi'ndeki bir ikamette uyuşturucu madde imal edildiği ve satılacağı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 1 milyon 520 bin kullanımlık 245 adet A4 kağıdına emdirilmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı. Ele geçirilen A4'ün, kullanım adedi olarak Antalya'da bugüne kadar ele geçirilen yüksek miktar olduğu belirtildi.

  • Erzincan'da uyuşturucu ticareti yapan zanlılardan biri tutuklandı
    14:14 Erzincan'da uyuşturucu ticareti yapan zanlılardan biri tutuklandı

    Erzincan'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan K.E. ve M.D. isimli zanlılardan M.D. tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmada zanlıların araç ve ikametinde 285 sentetik ecza maddesi ele geçirdi.

  • Şanlıurfa'da dereye kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor
    14:14 Şanlıurfa'da dereye kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, dereyi geçerken yükselen suya kapılıp kaybolan 13 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları 7. gününde de devam ediyor. AFAD ekipleri ve bölgedeki vatandaşlar, su altında ve su yüzeyinde arama yaparak çocuğu bulmaya çalışıyor. Çalışmalar, Mardin il sınırında yoğunlaştırıldı.

  • Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:14 Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Kırıkkale'de 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Vali Mehmet Makas başkanlığında İl Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçim sürecinin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınan tedbirler, seçim günü yapılacak işlemler ve riskli durumlar değerlendirildi. Vali Makas, toplantıda her türlü tedbirin alındığını belirterek, sonuçların Kırıkkale ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor
    14:13 Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor

    Hollanda'da Çin yapımı elektrikli araç sayısı son üç yılda beş kat arttı. BYD Louwman'ın Genel Müdürü, BYD'nin Avrupa pazarında önemli bir rakip olduğunu belirtti. Avrupa'nın elektrifikasyona geçişiyle yeni enerjili araçların parlak bir geleceği bekleniyor.


Advertisement