Yelten Dallar Ortaokulu Erasmus+ Projesi İçin Gittiği İngiltere'den Döndü - Son Dakika
Yerel

Yelten Dallar Ortaokulu Erasmus+ Projesi İçin Gittiği İngiltere'den Döndü

Yelten Dallar Ortaokulu Erasmus+ Projesi İçin Gittiği İngiltere\'den Döndü

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nden Erasmus+ Programı kapsamında İngiltere’de düzenlenen Better English For Teachers (Öğretmenler için Daha İyi İngilizce) Kursuna katılan 6 öğretmen yurda döndü.

23.11.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nden Erasmus+ Programı kapsamında İngiltere'de düzenlenen Better English For Teachers (Öğretmenler için Daha İyi İngilizce) Kursuna katılan 6 öğretmen yurda döndü.

Erasmus+ Programı kapsamında İngiltere'de düzenlenen Better English For Teachers (Öğretmenler için Daha İyi İngilizce) Kursuna Korkuteli'ne bağlı Yelten Dallar Ortaokulu öğretmenleri katıldı. Exeter'de bulunan IPC İnternational Project Centre'ın düzenlediği kursa Yelten Dallar Ortaokulu Okul Müdürü Fatih Tıraş, İngilizce Öğretmeni Zeliha Ece Akçay, Matematik Öğretmeni Cemile Yaşar, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Zeynep Müberra Gökçe, Özel Eğitim Öğretmeni Ayşegül Çelen ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Zühtü Bülbül katıldılar. 6 öğretmenin katıldığı ve iki hafta süren İngilizce dil eğitimi ile katılımcılara yabancı dil öğrenimi ve öğretimi bilincinin kazandırılması, dil eğitiminde farklı yenilikçi-yaratıcı yöntemlerin öğrenilmesi hedeflendi. Kursta edinilen deneyimler kullanılarak yapılacak çeşitli faaliyetler sonrasında da öğretmen ve öğrencilerin dil becerileri daha ileri bir seviyeye taşınacak, dil eğitimi bilişsel gelişime katkı yaparken sosyal yetkinliğini de artıracaktır. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yelten Dallar Ortaokulu Erasmus+ Projesi İçin Gittiği İngiltere'den Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement