Yemen'de Hava Harp Okulu Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Yemen'de Hava Harp Okulu Mezuniyet Töreni

Hava Harp Okulu pilot yetiştirme programı mezuniyet törenine devletin zirvesi katılmadı Son günlerde sıkıntılı günler geçiren hükümet ve ordu ise törende ''birlik'' görüntüsü verdi.

27.09.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yemen'in Başkenti Sana'da gerçekleştiren Hava Harp Okulu pilot yetiştirme programı mezuniyet törenine, Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi ve Başbakan Muhammed Salim Basindva katılmadı.

Yemen'de siyasi geçiş ve şiddet olaylarının yanı sıra artan Husi Ensarullah Hareketi tehdidi ile zor günler geçiren hükümet üyeleri ve ordu, başkent Sana'daki mezuniyet töreninde "birlik" görüntüsü verdi.

Devletin zirvesini buluşturması beklenen Hava Harp Okulu pilot yetiştirme programı mezuniyet törenine Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi ve geçen hafta istifasını sunan Başbakan Muhammed Salim Basindva katılmazken, Yemen Savunma Bakanı Muhammed Nasır birçok bakan, dış misyon temsilcileri ve bürokrat törendeki yerini aldı.

Törende Yemen'deki askeri birliklere ait komuta tam kadro temsil edilirken, istifasını sunan Başbakan Basindva ve Cumhurbaşkanı Hadi'nin törene katılmaması üzerine, yeni kurulacak kabine ve seçilecek başbakan için çalışmalara devam ettikleri yorumları yapıldı.

Mezuniyet töreninde düzenlenen askeri geçit ve konuşmaların ardından, mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. - Sana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yemen'de Hava Harp Okulu Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement