Yemen'de Suikast: 2 Kişi Ölü - Son Dakika
Güncel

Yemen'de Suikast: 2 Kişi Ölü

Yemen\'de Suikast: 2 Kişi Ölü

Yemen'de eski Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih'in liderliğini yaptığı Genel Halk Kongresi Partisine üye 2 kişinin, uğradıkları silahlı saldırıda öldüğü bildirildi.

29.08.2014 23:19  Güncelleme: 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yemen'de eski Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih'in liderliğini yaptığı Genel Halk Kongresi Partisi'ne üye 2 kişinin uğradıkları silahlı saldırıda öldüğü bildirildi.

Emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, ülkenin güneyindeki Lahac ilinde kimliği henüz belirlenemeyen motosikletli saldırgan parti  yetkililerinden Ahmed Kaid ve Muhammed Abdusselam'a ateş açtı. Kaid ve Abdusselam olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yemen makamlarından olaya ilişkin açıklama yapılmazken, saldırıyı üstlenen olmadı.

Öte yandan Hadramevt ilinde ordu birlikleri ile El-Kaide'ye mensup olduğu ileri sürülen silahlı gruplar arasında çatışma çıktığı belirtildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, ildeki askeri karargah  çevresinde askerler ile El-Kaide mensubu oldukları öne sürülen kişiler arasında çatışma çıktı. Görgü tanıkları ayrıca çatışmaların ardından patlama sesleri duyduklarını da ifade etti.

Yemen'de son aylarda özellikle hükümet yetkililerini ve güvenlik güçlerini hedef alan saldırı ve suikastlarda artış görülüyor. - Yemen

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yemen'de Suikast: 2 Kişi Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement