Yemen'de Şiddet Olayları: 4 Ölü, 16 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yemen'de Şiddet Olayları: 4 Ölü, 16 Yaralı

Yemen'in Taiz kentindeki yerleşim bölgelerine, Husilerin düzenlediği saldırılarda 4 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

04.07.2015 01:38  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yemen'in Taiz kentindeki yerleşim bölgelerine, Husilerin düzenlediği saldırılarda 4 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.

Halk Direniş güçleriyle çatışan Husi militanları, 26 Eylül Caddesi, Cumhuriyet, Kelaba ve er-Ravda mahallelerine top ve uçaksavarlarla saldırıda bulundu.

Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, saldırılarda dünden bu yana 4 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi de yaralandı.

Husilerin Yemen'deki ilerleyişini durdurmak için Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon, 26 Mart'ta "Kararlılık Fırtınası" adı verilen hava harekatı başlatmıştı. Yemen'de Hadi yönetiminin müdahale çağrısı üzerine başlatılan operasyonun 21 Nisan'da sona erdiği açıklanmış ve Yemen halkı için artık "Umuda Dönüş" operasyonunun başladığı bildirilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yemen'de Şiddet Olayları: 4 Ölü, 16 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement