Yengesini Cezaevi Önünde Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Yengesini Cezaevi Önünde Öldürdü

Yengesini Cezaevi Önünde Öldürdü

MERSİN'de, cezaevinde yatan eşini ziyarete giden 22 yaşındaki Semra Ezel, kayınbiraderi 17 yaşındaki Ö.B. tarafından bıçakla öldürüldü.

18.09.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'de, cezaevinde yatan eşini ziyarete giden 22 yaşındaki Semra Ezel, kayınbiraderi 17 yaşındaki Ö.B. tarafından bıçakla öldürüldü.

Olay, merkez Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesi'nde bulunan E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi önünde öğle saatlerinde meydana geldi. Semra Ezel, ailesinin evlatlık verdiği dayısının nüfusuna kayıtlı olan ve bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan eşini ziyarete geldiğinde, aralarında ailevi sorunlar olduğu belirtilen kayınbiraderi Ö.B. ile karşılaştı. Burada yengesiyle tartışan Ö.B., bıçağını çekerek ona saldırdı. Semra Ezel'i, vücuduna peş peşe sapladığı bıçak darbeleriyle ağır yaralayan Ö.B., kaçtı.

Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Semra Ezel, doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Polis kaçan Ö.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yengesini Cezaevi Önünde Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Mart Ayında 63 Bin Yolcuya Hizmet Verildi
    12:32 Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Mart Ayında 63 Bin Yolcuya Hizmet Verildi

    Şanlıurfa GAP Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistikleri açıklandı. Mart ayında iç hat yolcu trafiği 62 bin 355, dış hat yolcu trafiği ise 659 oldu. Ayrıca, Mart ayında toplamda 682 uçak iniş-kalkış yaptı ve 439 ton yük taşındı. Son üç aylık dönemde ise havalimanında 200 bin 388 yolcu, bin 862 uçak ve bin 651 ton yük trafiği gerçekleşti.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi 2023 Faaliyet Raporları Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
    12:32 Ankara Büyükşehir Belediyesi 2023 Faaliyet Raporları Oy Çokluğuyla Kabul Edildi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı'nda Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü 2023 yılı faaliyet raporları oy çokluğuyla kabul edildi. Başkan Mansur Yavaş, beş yılda yapılan çalışmaların millet tarafından onaylandığını belirtti. Yavaş, beş yıllık süreçte yapılan projeleri ve hizmetleri anlattı ve gelecek seçimlerde de halkın iradesine saygı duyacaklarını vurguladı.

  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Samsun'da 36 Bin 280 Litre Sahte Bulaşık Deterjanı Ele Geçirildi
    12:28 Samsun'da 36 Bin 280 Litre Sahte Bulaşık Deterjanı Ele Geçirildi

    Samsun'un Terme ilçesinde bir iş yerinde yapılan aramada bidonlar halinde 36 bin 280 litre sahte bulaşık deterjanı bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.


Advertisement