Yeni Akit Gazetesi Önünde Polis Önlemi Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Yeni Akit Gazetesi Önünde Polis Önlemi Devam Ediyor

Yeni Akit Gazetesi Önünde Polis Önlemi Devam Ediyor

Atatürk'e hakaret içeren fotoğraflara yer verilmesini protesto eden grupla, gazete çalışanları arasında olayların yaşandığı Yeni Akit Gazetesi'nin Halkalı'daki binası önünde polisin aldığı güvenlik önlemleri bugün de sürüyor.

15.01.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk'e hakaret içeren fotoğraflara yer verilmesini protesto eden grupla, gazete çalışanları arasında olayların yaşandığı Yeni Akit Gazetesi'nin Halkalı'daki binası önünde polisin aldığı güvenlik önlemleri bugün de sürüyor. Çevik Kuvvet ekiplerinin yanısıra TOMA ve zırhlı polis aracı bina önünde bekletiliyor.

KIRIK CAMLAR VE YUMURTA İZLERİ

Binanın camlarında, gazete ve çalışanlarına ait otomobillerde dün geceki olaylardan kalma izler var. Sopa ve bazı pankartların da halen gazetenin bahçesinde olduğu görülüyor.

"ATATÜRK'E HAKARET" PROTESTOSU

Dün gece gazetenin sosyal paylaşım platformunda yayınlanan bir fotoğrafın "Atatürk'e hakaret" içerdiğini belirten ve bunu protesto eden grupla, gazete çalışanları arasındaki tartışma gerginliğe dönüşmüştü. Her dakika yükselen gerginlik sırasında bazı protestocular gazete binasına taş ve sert cisimler attı.

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Bu sırada art arda silah sesleri de duyuldu. Protestocular arasında bulunan bir kişinin yaşanan olayları kaydettiği, söz konusu silahın gazete binasında bulunanlar tarafından kullanıldığını çevresindekilerle konuştuğu görüntüler bir sosyal platformda paylaşıldı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Akit Gazetesi Önünde Polis Önlemi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement