Yeni Aksiyon Kameraları Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Aksiyon Kameraları Geldi

Yeni Aksiyon Kameraları Geldi

Action Cam Dünyasının yeni patronları ile tanışın: FDR-X3000R & HDR-AS300R.

25.09.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony, görüntüleme alanındaki tüm uzmanlığını bir araya getiren yeni 4K Action Cam ve Full HD Action Cam'i piyasaya sürdü. Kameralar, kullanıcıların paylaşmak, kaydetmek ve gelecek kuşaklara göstermek için saklamaktan gurur duyacağı videolar çekecek. Yeni 4K FDR-X3000R ve Full HD HDR-AS300R Action Cam'ler, daha önce POV kameralarda hiç görülmemiş çok sayıda teknolojiye sahip. Bunlar arasında, Sony'nin premium Handycam® yelpazesinde kullanılan ve ilk defa Action Cam için uyarlanan Sony'nin patentli B.O.SS teknolojisi de bulunuyor.

Yeni modellerle birlikte, bir önceki modele kıyasla yaklaşık yüzde 30 daha küçük olan ve kameranın yanında gelen bağlantı adaptörünün yardımıyla opsiyonel Gidon Bağlantısı (VCT-HM2) gibi bağlantı aksesuarlarına da bağlanabilen, Sony'nin en son Canlı Ekran Uzaktan Kumandası da sunuluyor. Bu, aynı zamanda bilek kayışı olarak giyilebildiği gibi, Çekim Kolu (VCT-STG1) veya yeni Parmak Kolu (AKA-FGP1) gibi çeşitli opsiyonel aksesuara da takılabiliyor. Kumandanın ana avantajını ise kameraya hiç dokunmadan güç açma/kapama ve kayıt başlatma/durdurma gibi çekim ayarlarını kontrol etme yeteneği oluşturuyor. Kullanıcılar, aynı zamanda PlayMemories Mobile™ uygulamasıyla kamerayı akıllı telefon ve tabletleri ile de kontrol edebiliyorlar. Yeni kamera ve Canlı Ekran Uzaktan Kumanda, benzer bir kullanıcı ara yüzü ve menü sistemine de sahip; sistem, menülerde dolaşmayı ve ihtiyaç duyulduğunda ayarları değiştirmeyi kolaylaştıran zengin kamera ayarları göstergeleri de bulunuyor.

FDR-X3000R üzerinde son derece dengeli 4K videolar çekebilmenin yanı sıra, hem FDR-X3000R hem de HDR-AS300R, 4K hızlandırılmış çekim videolar için yaklaşık 8.3-megapiksel aralıklı çekimler yapma seçeneği de sunuyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Yeni Aksiyon Kameraları Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement