Yeni Araç Filosu Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Yeni Araç Filosu Tanıtıldı

Yeni Araç Filosu Tanıtıldı

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi araç filosuna dahil edilen yeni araçlar, Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından tanıtıldı.

16.11.2015 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi araç filosuna dahil edilen yeni araçlar, Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından tanıtıldı.

Araç tanıtımına belediye meclis üyeleri ve ilgili daire müdürleri hazır bulundu. Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın hizmet süresince alınan araçları tanıtımında kurban kesimi de gerçekleştirildi. Mirza, Büyükşehir yasasıyla Bandırma Belediyesi'nin gelirlerinin yarı yarıya azalmasına rağmen hem belediyecilik hizmetlerinin Bandırma'nın tüm mahallelerinde sürdürüldüğünü söyledi. Bu hizmetlerin yanında halkımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacıyla mevcut araç filosuna yeni araçlarında kazandırıldığını söyledi.

Başkan Mirza, "Kentimiz için yerine getirdiğimiz hizmet ve çalışmalarımızda mevcut araç filomuzu genişleterek yenilerini katıyoruz. Başta Edincik ve Aksakal Beldelerimiz olmak üzere 32 köyümüz bizlere dahil oldu. O yeni mahallelerimizin de yollarını, kaldırımlarını, mezarlıklarının bakımını, çocuk parklarını, temizlik hizmetlerini Bandırma Belediyesi tarafından yerine getiriyor. Bu da giderlerin artmasına neden oluyor. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen Belediyemizin imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek bu çalışmalarımızı yerine getiriyoruz ve ayrıca bu hizmetlerimizi daha kaliteli sunmak adına da araç filomuzu da genişletiyoruz. Bu araçların Belediyemize maliyeti 1 milyon 748 bin liradır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Araç Filosu Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement