Yeni Atanan 112 Personellerinin Eğitimlerine Başlandı - Son Dakika
Yerel

Yeni Atanan 112 Personellerinin Eğitimlerine Başlandı

Yeni Atanan 112 Personellerinin Eğitimlerine Başlandı

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi istasyonlarına açıktan atanan Acil Ambulans Bakım Teknikerlerinin eğitimlerine başlandı.

16.09.2015 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi istasyonlarına açıktan atanan Acil Ambulans Bakım Teknikerlerinin eğitimlerine başlandı. Personeller, ay sonuna kadar teorik ve uygulamalı eğitime tabi olacak. Eğitim ve testlerden geçecek olan yeni sağlık personelleri daha sonra görev yerlerine giderek çalışmaya başlayacak. Personeller görev başı oryantasyon eğitimlerine ise devam edecekler.

İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucunda Bartın Acil Sağlık Hizmetlerinde görevlendirilen 12 yeni sağlık personelinin, sağlık hizmetlerine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Yeni başlayan sağlık personeline tavsiyelerde bulunan Koç, "İnsan hayatı kurtarmak gibi çok mukaddes bir görevde bulunacaklarını unutmamaları gerektiğini, nerede ve ne şartta olursa olsun sağlık hizmetlerinin asla ihmal edilemeyeceğini, özellikle Acil Sağlık Hizmetleri biriminde görev yapmanız vesilesiyle bir can yaşatmak için saniyelerle yarışacağınızı sakın unutmayın. Bu anlayışla görev yapacağınıza inanıyor ve yeni görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Atanan 112 Personellerinin Eğitimlerine Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement