Yeni Atanan Emniyet Müdürü Alaç'a Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Yeni Atanan Emniyet Müdürü Alaç'a Ziyaretler

Yeni Atanan Emniyet Müdürü Alaç\'a Ziyaretler

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Mustafa Tezcan Alaç’ı, Kaymakam Edip Çakıcı ve İlçe Garnizon Komutanı Jandarma kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut ziyaret etti.

02.10.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Mustafa Tezcan Alaç'ı, Kaymakam Edip Çakıcı ve İlçe Garnizon Komutanı Jandarma kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Çakıcı, Osmaneli'nin fazla olay yaşanmayan, halkın devletine saygı duyduğu, polis-vatandaş işbirliğinin en güzel yaşandığı yerlerden birisi olduğuna dikkat çekti. Çakıcı, "Umarım aynı huzur ve güvenliğimizin devamı yönündeki çalışmalarınız devam edecektir. İlçemizdeki görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç da, polis-vatandaş işbirliğini sürdürerek Osmaneli ilçe halkının huzuru ve güvenliğini her zaman sürdüreceklerini kaydetti. Alaç, "Biz Osmaneli Emniyet Müdürlüğü personeli olarak Osmaneli halkının yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum ve halkımızdan en ufak bir şüphelendikleri durum olduğunda anında 155 Polis İmdat Hattı'nı aramalarını istiyoruz ki biz olaylara anında müdahale edebilelim" diye konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Atanan Emniyet Müdürü Alaç'a Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement