Yeni Auris'in Fiyatı Açıklandı - Son Dakika
Güncel

Yeni Auris'in Fiyatı Açıklandı

Toyota, geliştirilen tasarım ve donanım özellikleriyle Hatchback ve Touring Sports olmak üzere iki farklı gövde tipi bulunan Yeni Auris'in fiyatını açıkladı.

13.07.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota, geliştirilen tasarım ve donanım özellikleriyle Hatchback ve Touring Sports olmak üzere iki farklı gövde tipi bulunan Yeni Auris'in fiyatını açıkladı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, Yeni Auris Life, Active, Advance ve Premium versiyonlarıyla piyasaya sunuldu.

Yeni Auris'in benzinli versiyonları 50 bin 950 liradan, dizel versiyonları da 72 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yeni Auris Touring Sports ise 72 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye yollarına çıktı.

Daha sportif bir görünüme kavuşan Auris'in ön tasarımında kaslı ön tampon ve daha geniş alt ızgara dikkat çekerken daha keskin üst ızgara, krom detaylar ve Premium versiyonda kullanılan LED farlar yer alıyor.

Daha kaslı tampon yapısı, yatay reflektörler, yatay krom çıtalar ve otomobilin hatlarıyla bütünleşen arka farlardaki LED ışık çizgisi de Yeni Auris'in arka tasarımda yapılan değişiklikler arasında bulunuyor.

Yeni Auris'in iç mekan tasarımında da bir dizi yenilik yapıldı. Otomobilde gösterge panelinin ortasına konumlandırılan 4.2" renkli TFT ekranın yanı sıra, orta konsola entegre edilmiş "Toyota Touch 2" sistemine sahip 7" tam renkli multimedya dokunmatik ekran yer alıyor.

Bunun yanında Yeni Auris'te havalandırma kanalları, kapı kolları ve vites topuzu gibi iç mekanda yer alan saten krom, lake siyah gibi birçok parça daha yüksek kaliteli malzemeyle tasarlandı.

Yeni Auris'in motor gamı ise düşük yakıt tüketimleri ve optimum performansıyla dikkati çekiyor. Ayrıca tüm motor versiyonları Euro 6 emisyon normlarını karşılıyor.

Yeni Auris'in benzinli güç ünitesi seçenekleri arasında; 99 HP güç üreten, ortalama tüketimi 5.8 lt/100 km olan 1.33 lt Dual VVT-i ve 132 HP güce sahip, ortalama tüketimi 6.1 lt/100 km olan 1.6 lt Valvematic motorlar bulunuyor. 90 HP üreten ve 4 lt/100 km ortalama yakıt tüketen 1.4 lt D-4D motor da kapsamlı bir revizyondan geçirildi. Bu motor bir önceki versiyonda 1800 d/dakikada 205 Nm tork üretirken, şimdi bu tork'a 1400 d/dakika'da ulaşabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Auris'in Fiyatı Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement