Yeni Başkandan Yemek Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Yeni Başkandan Yemek Ziyafeti

Yeni Başkandan Yemek Ziyafeti

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde Adalet ve Kalkınma Parti’den (Ak Parti) Belediye Başkan adayı olan Sebahattin Sarı, seçildikten hemen sonra vatandaşlarla yemekte bir araya geldi.

31.03.2014 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde Adalet ve Kalkınma Parti'den (Ak Parti) Belediye Başkan adayı olan Sebahattin Sarı, seçildikten hemen sonra vatandaşlarla yemekte bir araya geldi.

Sebahattin Sarı, dostları ve misafirlerine verdiği yemekte bir konuşma yaptı. Sarı, başkanlık döneminin üzerinden tam olarak 20 yıl geçtiğini ifade ederek, "Girdiğim her seçimde bin 300 civarı oy aldım. Seçmenlerim çok vefalı çıktı. Onların teşvikiyle Ak Partiye müracaat ettim. Sağolsun Eleşkirt halkı görülmemiş bir teveccühle beni tekrar bu göreve layık gördü. Ben Eleşkirt halkına çok şey borçluyum. Başkanlığım süresince esnafla, halkla barışık bir profil çizeceğim. Eleşkirt gelişmeye çok müsait bir ilçe. Yurt dışında ikamet eden hemşehrilerimizin ilçemize çok büyük bir teveccühü var. İlçemize belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getirerek batı illerinde ve Avrupada ikamet eden kardeşlerimizin ilgisini tekrar ilçemize çevirerek burada yatırım yapmalarını sağlamaya çalışacağım" dedi.

2 dönem üst üste belediye başkanlığı yapan Sebahattin Sarı, başkanlık dönemi bittikten sonra 20 sene içerisinde üç defa tekrar aday olup kazanamadı. Sarı, 4. defa girdiği başkanlık yarışında ipi göğüsledi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Başkandan Yemek Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement