Yeni Çanakkalespor Masterları Türkiye 2'ncisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Yeni Çanakkalespor Masterları Türkiye 2'ncisi Oldu

Yeni Çanakkalespor Masterları Türkiye 2\'ncisi Oldu

Bu yıl ilk kez resmi olarak kurulan Türkiye Masterlar ve Veteranlar Futbol liglerinde bölge maçlarını başarı ile tamamlayarak finallere katılma hakkını elde eden Yeni Çanakkalespor Masterler takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Finallerinde Çanakkale’yi temsil etti.

18.05.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl ilk kez resmi olarak kurulan Türkiye Masterlar ve Veteranlar Futbol liglerinde bölge maçlarını başarı ile tamamlayarak finallere katılma hakkını elde eden Yeni Çanakkalespor Masterler takımı, Antalya'da düzenlenen Türkiye Finallerinde Çanakkale'yi temsil etti.

İLK KEZ KATILDILAR

2014-2015 sezonunda ilk kez kurulan Masterler ve Veteranlar Ligi'ne katılan Yeni Çanakkalespor Masterlar takımı bölge liginde Çanakkale'yi başarı ile temsil etti. Deplasmanlarda ve kendi evinde oynadığı maçların büyük çoğunluğunu kazanan Çanakkalespor Antalya'da ilki düzenlenen Türkiye Masterlar ve Vetaranlar Şampiyonasına katılma ve Çanakkale'yi temsil etme hakkını kazandı.

ÇANAKKALE ADINI FİNALE YAZDIRDILAR

Yeni Çanakkalespor Masterlar takımı Türkiye Şampiyonasındaki ilk maçını İstanbul Güngören takımı ile oynadı ve baştan sona çekişme içinde geçen karşılaşma sonrası güçlü rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Çanakkale temsilcisi şampiyonanın ikinci maçında Üsküdar takımı ile karşı karşıya geldi. Yeni Çanakkalespor Masterları Üsküdar takımını da 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Yarı finalde İstanbul Kozyatağı takımı ile karşılaştı. Baştan sona zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleden 5-3 galip ayrılan Çanakkale temsilcisi adını finale yazdırdı. Tüm maçlarını kazanan Yeni Çanakkalespor Masterları finalde Sarıyer Şöhretler takımı ile karşılaştı. Maçın henüz başlarında takımın etkili forvet oyuncusu Ramazan talihsiz bir karar ile kırmızı kart Çanakkale temsilcisi sahada 1 kişi eksik mücadele etmek zorunda kaldı. Eksik kadrosuna rağmen sahada yapılması gereken her şeyi ortaya koyan Çanakkalespor kalesinde 2 gol gördü ve finalde mağlup olarak Türkiye ikincisi olarak kupa aldı ve Çanakkale'yi Antalya'da büyük başarı ile temsil etti.

SOMA ŞEHİTLERİNİ UNUTMADILAR

Antalya'da 5 gün devam eden Türkiye Masterlar ve Veteranlar Finallerinden ikincilik kupası ile ayrılan Çanakkale temsilcisi dönüş yolunda Soma'ya uğrayarak 301 madencinin yaşamını yitirdiği facianın 1.yılında mezarlarını ziyaret etti. Futbolcular burada Madenci şehitler için dualar ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Çanakkalespor Masterları Türkiye 2'ncisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement