Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat Askf Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat Askf Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat Askf Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

01.02.2016 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun, Yozgat amatör spor kulüplerinin gelişmesinin sosyal ve kültürel açıdan önemli olduğunu belirterek, gençlerin spora teşvik edilmesinin kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu söyledi.

Sporun insan hayatı için son derece önemli, özellikle günümüzde gençlerimizin sigara, alkol ve diğer kötü alışkanlıklarından uzak kalmalarını sağladığını ifade ede Coşkun, "Bu tür alışkanlıklar çocuk yaşta başlandığı için onların zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Yozgat'ta milli iradeyi milletvekili olarak temsil etmiş bir kişi olarak memleketimize vefa borcumuz var. Biz bunu sporda, eğitimde, kültürde, tarım ve hayvancılıkta kısacası her alanda ilimizin gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonrada elimizden geldiğince bu desteklerimiz devam edecek" dedi.

Yozgatspor'u yakından takip ettiğini kaydeden Coşkun, " Yozgatspor'umuzu yakından takip ediyorum ve çok iyi gidiyor.Oynadığı karşılaşmalarda aldığı galibiyetler beni de çok mutlu ediyor. İnşallah Yozgatspor yine hak ettiği noktaya geleceğini ümit ediyorum. Spordaki bu gelişmeler şehrimizin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine de önemli katkı sağlayacaktır" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yozgat ziyaretinde helikopter ile Bozok Stadyumuna indiğini ve yeni bir stadyum yapılması konusunda talimatlarının olduğunu hatırlatan Coşun, "Sayın Cumhurbaşkanımız Yozgat'a geldiğinde helikopterle stadyuma inmiş ve şaşkınlığını Yozgat'a bu stadyum yakışmıyor diyerek yeni bir sahanın ilimize kazandırılmasının da işaretini de vermişti. Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ ve milletvekillerimizin de davetiyle ilimize gelmesi planlanıyor. Böyle bir program yapılacak. Bu sevindirici bir durum. İnşallah en kısa süre de spor bakanımız bakan yardımcıları Yozgat'ımıza gelir ve stadyumu da görerek gerekli yatırımların yapılacağını ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

YOZGAT GELİŞİMİNİ HIZLA SÜRDÜRÜYOR

Yozgat'ın hızlı bir şekilde gelişimini sürdürdüğünü vurgulayan Coşkun, "Yozgat hızlı bir şekilde gelişimini sürdürüyor ve kalkınmaya devam ediyor. Hızlı tren ve havaalanı projesinin hizmete girmesiyle sporda da önemli gelişmelerin alt yapısının tamamlanacağını düşünüyorum. İlimizle birlikte ilçelerimizdeki yaşanan gelişmeler inşallah ilimizin hak ettiği yere gelmesine vesile olacaktır. Ben her fırsatta ilimize gelerek bu gibi faaliyetlere katılıyorum. Ben bu katkıları yaparken yeniden milletvekili olurum düşüncesi içerisinde olmadım. Zaten milletvekiliyim önemli olan insanların doğup büyüdüğü kente hizmet etmesidir. Tabi ki büyüklerimiz ne takdir buyururlarsa biz onu yaparız. Ben sadece vefa borcumu ödemek için haftanın 3-5 gününde Yozgat'tayım. Yozgat bir aşk, bir sevdadır. Vatanımızın bağımsızlığı birliği geleceği için ilimizin varlığı son derece önemlidir. Sayın Bakanımızın çok etkili olduğu bu dönemi de iyi değerlendirmek gerekir. Savunma sanayide ve diğer alanlarda yatırımcıları ilimize çekmek için bu fırsatı da iyi değerlendirmek gerekir. Niyetimiz halis olduğu zaman inşallah hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ASKF Başkanı Hakan Bektaş'ta Coşkun'a davetlerini kırmayıp katıldıkları için Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun'a teşekkür etti. Bektaş, "Sayın Genel Müdürümüz her fırsatta ilimize ve spora desteğini esirgememiştir kendilerine Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına bir kez daha teşekkür ediyorum"dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat Askf Üyeleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement