Yeni Devlet Hastanesi Önünde İftar Çadırı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Yeni Devlet Hastanesi Önünde İftar Çadırı Kuruldu

Yeni Devlet Hastanesi Önünde İftar Çadırı Kuruldu

Yeşilyurt Belediyesi, yeni Devlet Hastanesi önünde iftar çadırı kurdu.

07.06.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Belediyesi, yeni Devlet Hastanesi önünde iftar çadırı kurdu. Kurulan iftar çadırında her gün bin kişiye iftar verilecek.

Yeni Devlet Hastanesi bahçesine kurulan iftar çadırındaki ilk iftar yemeğine Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan yardımcılarından Mehmet Güner ve Haydar Şahin, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekteri Necati Çobanoğlu, Yeşilyurt Müftüsü Mehmet Çınar, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahaddin Üzmez, Yeşilyurt Belediyesi birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yeşilyurt Belediyesi organizasyonu, Malatya Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, katkılarıyla Ramazan ayı boyunca hasta yakınları, hastane çalışanları ve vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek olan iftar çadırında ilk yemeği Kaymakam Babahanoğlu ile Başkan Polat dağıttı. Paylaştıkça artan, bereket ayı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Polat, öncelikle Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara acil şifalar diledi. Yeni Devlet Hastanesi önünde kurulan iftar çadırından vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Polat, "Allah'a yakınlaşma, mağfiret, bereket ayı olan Ramazan ayına bizi kavuşturduğu için Allah (c.c.) binlerce kez şükürler olsun. Rabbim orucumuzu ve ibadetlerimizi kabul etsin" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediyesinin, Ramazan ayı etkinliklerine ilişkin bilgiler veren Polat, "Paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı, mahalle sakinlerimizle birlikte aynı sofrada buluşmamıza imkan sağlayan meydan iftarlarını bu yıl da düzenleyeceğiz. Barış ve kardeşlik ayında binlerce kardeşimizle birlikte iftar sofralarına oturacağız. Melekbaba, Kiltepe, Çarmuzu, İlyas, Bentbaşı, Kaynarca, Özalper, Yeşiltepe, Şahnahan, Dilek ve Yavuz Selim mahallelerinde vatandaşlarımızla iftar sofrasında buluşup Ramazan ayının heyecan ve coşkusunu birlikte yaşayacağız" dedi. Ramazan ayı boyunca her gün farklı camilerde teravih namazında lokma tatlısı ve şerbet ikramı yapılacağını aktaran Polat, "Bugün ilk olarak Sıtmapınarı, Koyunoğlu ve İstasyon camilerin yanı sıra Dilek Mahallesi'nde teravih namazında lokma tatlısı ve şerbet ikramı yapılacak. Ramazan ayı boyunca her gün farklı camilerimizde ikramlarımız devam edecek" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Devlet Hastanesi Önünde İftar Çadırı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement