Yeni Diyarbakırspor, Zirve Yarışında Nefes Nefese - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor, Zirve Yarışında Nefes Nefese

Yeni Diyarbakırspor, Zirve Yarışında Nefes Nefese

Sahasında Sivas 4 Eylül Belediyespor'u ağırlayacak olan Yeni Diyarbakırspor'da çalışmaları tamamlayarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

17.04.2015 17:56  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Sivas 4 Eylül Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayıp tesislerinde maçı beklemeye başladı.

Yeni Diyarbakırspor, zirve yarışında nefes, nefese. Teknik Direktör Mustafa Ceviz nezaretinde hafta başından beri sürdürülen antrenmanlar son buldu. Yeşil – kırmızılı futbolcular, tesislerinde maç saatine kadar kampa alındılar. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, antrenmanlarını istedikleri düzeyde gerçekleştiğini ve çalışmalarını tamamlandığını belirterek, "Artık bizim için tek konu kaldı, Pazar günü sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp puanımızı 58'ze çıkarıp avantajlı duruma geçmektir. Bugün itibarıyla ligde 3 maçımız kalmıştır. Bunlar 19 Nisan günü sahamızda oynayacağımız Sivas 4 Eylül Belediyespor maçı. Diğerleri 25 Nisan'da deplasmanda oynayacağımız Arsinspor maçı ve 2 Mayıs'ta sahamızda oynayacağımız Maltepe karşılaşmalarıdır. Biz Yeni Diyarbakırspor olarak bu 3 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Bu gücüde kendimizde buluyoruz. Birlik beraberlik havası içerisinde ligdeki yerimizi tayin edeceğiz. Pazar günkü maçımız için tetislerimizde futbolcularımızı kampa aldık. Onları moral ve motivasyon yönünden tam anlamıyla hazırlayıp sahaya çıkaracağım" dedi

Bilet Fiyatları Belirlendi, Maçın Hakemi Trabzon Bölgesinden

Yeni Diyarbakırspor kulübünden yapılan açıklamada; Bilet Fiyatları: Kapalı 5 TL, maraton 3 TL ve numaralı 10 TL olarak belirlenirken, maçta görev yapacak hakemlerde şu isimler: Ali Şükrü Beldüz (Orta-Trabzon), Hakan Eygü (1.Yardımcı-Erzurum), Ünal Doğru (2.Yardımcı-Erzurum),Tolga Sancak (4.hakem-Trabzon)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor, Zirve Yarışında Nefes Nefese - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement