Yeni Dünya Vakfı, Üç İlçe Belediye Başkanına Projelerini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Yeni Dünya Vakfı, Üç İlçe Belediye Başkanına Projelerini Anlattı

Yeni Dünya Vakfı, Üç İlçe Belediye Başkanına Projelerini Anlattı

Yeni Dünya Vakfı heyeti, ziyaret serüvenini önce Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'i ziyaret ederek başladı.

17.12.2014 16:56  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söz konusu Vakıf hizmeti deyince yorgunluk ve zaman mefhumu dinlemeden Yeni Dünyanın gençlerini yetiştirmek için büyük gayret sarf eden ve bu anlamda Türkiye genelinde toplumun her kesimine ulaşmanın gayretinde olan Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu, vakıf yöneticileriyle birlikte bir günde İstanbul'un üç ilçe belediye başkanını ziyaret ederek, hem yaptığı hizmetlerini anlattı. Ve hem de gelecekle ilgili hedeflerinden bahsetti.
Ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'yı daha sonra ise Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i ziyaret etti.

Belediye Başkanlarına Yeni Dünya Vakfının çalışmalarını ve projelerini anlatan yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Vakıf olarak bu yıl yurt içi ve yurt dışında toplam 1453 öğrenciye burs verdiğini ve en büyük amacının ise gelecekte bu topluma faydalı olabilecek ve ülkeyi idare edebilecek güçlü bir kadroyu yetiştirmek olduğunu söyledi.

Türkiye genelinde şube sayısını 13'e çıkardığını belirten Başkan Göksu, "Öğrencilerimize artık sadece burs vererek yetinmeyeceğiz. Bu öğrencilerimizle aile ortamı oluşturmak için "Biz bir aileyiz" projesi çerçevesinde her vakıf yöneticisine 6 öğrenci emanet ederek sıcak bir aile ortamını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu projeyi ile vakıf yöneticisi arkadaşlar öğrencilerle kurumsal iletişim içerisinde olacak. Onları vakıf değerleriyle bütünleşmesini sağlayacak. Türkiye de ilk başlatan biz olacağız. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte öğrencilerimiz hem okul hayatında ve hem de mezun olduktan sonra vakıfla ilgili aidiyet duygusunu güçlü kılmasını sağlayacağız. Bütün bunları ise hiç kuşkusuz vakıf gönüllüsü insanların yardımlarıyla ve gayretleriyle yapmaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum"

Yeni Dünya Vakfı başkanına ve Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Yeni Dünya Vakfının çalışmalarını ve projelerini dinlerken doğrusu hayretle ve takdirle karşıladım. Bu önemli projeler ülkemizin geleceği için elzemdir. Vakıfların ve derneklerin hedefi de insan yetiştirmek olması gerektiğini düşünüyorum. Söz konusu gençlik ve toplum hizmetleri olunca belediye olarak bizde bu konulara duyarlıyız" şeklinde konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise; "Vakıflar hepimizin sevda meselesidir. Özellikle değerli insanların yer aldığı vakıflara gönül vermek, zaman harcamak, katkı sunmak veya hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir. Güzel hizmetlerin yapıldığı yeni Dünya Vakfında görev yapmak bir ayrıcalıktır" diyerek bütün Vakıf yöneticilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Sancaktepe belediye Başkanı İsmail Erdem de, Yeni Dünya Vakfının çalışmalarını gururla takip ettiğini belirterek, "Hayır işlerin yapıldığı saygın kurumların başına hiç kuşkusuz Vakıflar gelmektedir. Bize düşen baki kalan bu kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Genç nesile yönelik güzel hizmetler yapan ve bu yönde herkesin takdirini kazanan Yeni Dünya Vakfının çalışmalarına katkı sağlamak bizim için büyük bir şereftir" diyerek ziyaretlerinden dolayı Yeni Dünya Vakfı heyetine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Dünya Vakfı, Üç İlçe Belediye Başkanına Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement