Şehzadeler'de Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Palyaçolar Eşliğinde Başladı - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler'de Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Palyaçolar Eşliğinde Başladı

Şehzadeler\'de Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Palyaçolar Eşliğinde Başladı

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Milli Birlik İlköğretim Okulundaki 500 öğrenci palyaçolar eşliğinde okula güzel bir başlangıç yaptı.

15.09.2014 16:41  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Milli Birlik İlköğretim Okulunun yeni eğitim öğretim yılına merhaba dediği gün okuldaki 500 öğrenci palyaçolar eşliğinde okula güzel bir başlangıç yaptı.

2014-2015 eğitim öğretim yılı başladı. Manisa'da 260 bin öğrenci 15 bin 750 öğretmen ile birlikte 3 aylık tatilin ardından yeni eğitim öğretim yılına 'merhaba' dedi. Öğrenciler okulun ilk günü olması nedeniyle velileriyle okula giderken her okulda olduğu gibi 500 öğrencinin eğitim gördüğü Milli Birlik İlköğretim Okulu'nda da heyecan en üst seviyedeydi.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende öğrenci ve velilere seslenen Milli Birlik İlköğretim Kurumları Okul Müdürü Suat Arslan, öğrencilerden okula sahip çıkmasını istedi. Herkesin geçici okulların ise kalıcı olduğunu kaydeden Arslan, "Okulunuza, evinize sahip çıktığınız gibi sahip çıkın" diyerek yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmanın ardından sahneye çıkan iki palyaço ise öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Öğrenciler çalınan müzikler eşliğinde palyaçolarla doyasıya eğlenerek renkli görüntüler oluşturdular. Öğretmenler de çocukların bu coşkusuna ortak olurken, eğlencenin ardından öğrenciler çalınan zil ile birlikte sınıflara girerek ders başı yaptı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler'de Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Palyaçolar Eşliğinde Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement